Στο κατάμεστο γήπεδο της Βουδαπέστης Papp Laszlo , η σέξι Λατίνα τραγουδίστρια Shakira ξεσήκωσε τους χιλιάδες θαυμαστές της, στη συναυλία του έδωσε στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας της «Sun Comes Out».

Τραγουδώντας και χορεύοντας όλες τις μεγάλες της επιτυχίες, χάρισε στους θαυμαστές της μια μοναδική συναυλία, κάνοντας τους να χορεύουν ασταμάτητα και παρασύροντάς τους στους ρυθμούς του Loca.


Mετά από σχεδόν 2 ώρες η Shakira αποχαιρέτησε τους θαυμαστές της λέγοντας “ευχαριστώ, καληνύχτα, θα σας δω την επόμενη φορά» αλλά το κοινό συνέχισε να χειροκροτεί και να την καλεί πίσω στην σκηνή.

Μπροστά στην αγάπη και την επιμονή των θαυμαστών της, η μοναδική λατίνα σουπερστάρ ξαναβγήκε στο stage για άλλα 15 λεπτά, ερμηνεύοντας το hips don’t lie και το Africa.

Αυτό όμως που σίγουρα ήταν το highlight της βραδιάς και θα μείνει αξέχαστο στους θαυμαστές της, ήταν το ανατολίτικο τσιφτετέλι που χόρεψε η Shakira, κάνοντας ένα ολόκληρο στάδιο να παραληρεί!


Επόμενος σταθμός της περιοδέιας της θα είναι στις 17 Μαίου η πόλη Λοτζ της Πολωνία, στο Atlas Arena και μάλιστα πολλά τουριστικά πρακτορεία συνδυάζουν τα πακέτα εκδρομών τους με τις συναυλίας της διάσημης τραγουδίστριας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook