Στην περίπτωση που ανήκετε στην κατηγορία εκείνη των ανθρώπων που με το που περάσει και η Πρωτοχρονιά πέφτουν σε μελαγχολία, τότε τα νέα είναι ευχάριστα. Ο λόγος; Υπάρχει ένα σημείο στον πλανήτη όπου τα Χριστούγεννα «διαρκούν» 361 ημέρες το χρόνο.

Στην πόλη Φράνκνμουθ του Μίσιγκαν υπάρχει το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο κατάστημα στον κόσμο, το οποίο δεν λειτουργεί μόνο την περίοδο πριν τις γιορτές αλλά 361 ημέρες το χρόνο.

Το κατάστημα διαθέτει πάνω από 50.000 διαφορετικά στολίδια και δώρα και κάθε χρόνο πουλά περίπου 600.000 γυάλινα στολίδια για το δέντρο, 500.000 μέτρα γιρλάντες και 150.000 χριστουγεννιάτικες κάρτες, ενώ δεν θεωρείται ένα απλό κατάστημα αλλά αξιοθέατο, αφού για χάρη του επισκέπτονται την περιοχή χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο. 

Το Bronner ιδρύθηκε το 1945 από τον Wally Bronner, ο οποίος κέρδισε επάξια το παρατσούκλι «Mr Christmas» μιας και η ιδέα του θεωρήθηκε ιδιαίτερα ξεχωριτή. «Τα Χριστούγεννα δεν είναι μόνο διακοπές ,είναι ένας τρόπος ζωής», είναι το σύνθημα του μαγαζιού...

iefimerida.gr