Στον Αλικιανό βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες αντιπροσωπεία του Πλατανιά, δίνοντας συνέχεια στις κοινωνικές επισκέψεις κατά την περίοδο των εορτών.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας Αντώνης Κοκκαλάς, Νικηφόρος Τσοντάκης και Αντώνης Νεντάκης επισκέφθηκαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο, στο οποίο η ΠΑΕ Πλατανιάς πρόσφερε τρόφιμα και παιχνίδια, ενώ στη συνέχεια μοίρασαν αυτόγραφα και χαμόγελα στους μαθητές και στις μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου Αλικιανού.

Η επίσημη ενημέρωση του Πλατανιά:

«Τρόφιμα (ρύζι, όσπρια και γάλα) καθώς και παιχνίδια προσέφερε η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πλατανιά, το οποίο δραστηριοποιείται με επιτυχία τους τελευταίους μήνες, προσφέροντας στήριξη σε 84 οικογένειες, με τον αριθμό των αιτημάτων, εν μέσω κρίσης, να αυξάνεται συνεχώς καθημερινά.
Οι ποδοσφαιριστές Αντώνης Κοκκαλάς, Αντώνης Ντεντάκης και Νικηφόρος Τσοντάκης, συνοδευόμενοι από τον υπεύθυνο της Τύπου της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων Γιώργο Γεωργακάκη, επισκέφθηκαν το πρωί της περασμένης Δευτέρας τον χώρο όπου στεγάζεται το Κοινωνικό Παντοπωλείο, στον Αλικιανό, όπου είχαν, ταυτόχρονα, την ευκαιρία να ενημερωθούν για το σημαντικό του έργο από τον δήμαρχο Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη και την υπεύθυνη του Κοινωνικού Παντοπωλείου, εντεταλμένη σύμβουλο Κατερίνα Κολοκυθά.
Παράλληλα, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Πλατανιά Χανίων είχαν την ευκαιρία να μοιράσουν αυτόγραφα και χαμόγελα στις μαθήτριες και στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Αλικιανού, που βρέθηκαν στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου για να τους γνωρίσουν από κοντά.
Τόσο ο δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης, όσο και η κα Κολοκυθά ευχαρίστησαν θερμά την Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων για τη συγκεκριμένη δράση, τονίζοντας ότι είναι πολύ σημαντικό να αναπτύσσονται ουσιαστικές πρωτοβουλίες αλληλεγγύης, με στόχο την έμπρακτη ενίσχυση των συμπολιτών μας, οι οποίοι έχουν ανάγκη».

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook