Ένα ιδιαίτερο δώρο δέχτηκαν τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία του δήμου Μαλεβιζίου, στα Καλέσσα.

Ο Δ/νων Σύμβουλος της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός κ. Γιάννης Βρέντζος, μαζί με τους εκπροσώπους της ακαδημίας του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο κ. κ. Σχοιναράκη και Γενιτσαρίδη, αλλά και παιδιά των ακαδημιών, επισκέφτηκαν το Κ.Δ.ΑΠ. Α. με Α. του δήμου δωρίζοντας 3.000 ¤ για την στήριξη της λειτουργίας του. Μια ενέργεια, που εντάσσεται στα πλαίσια της πολιτικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζει η Π.Α.Ε. με στόχο να ενισχύσει δομές που προσφέρουν σημαντική βοήθεια σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης και ο πρόεδρος του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ. Κώστας Φασουλάκης ευχαρίστησαν τα μέλη της ερυθρόλευκης Π.Α.Ε. για την ευγενική δωρεά τους, ευχήθηκαν να έχουν μια καλή και αποδοτική χρονιά και να μπορέσουν και μέλλον να υποστηρίζουν τις κοινωνικές δομές του δήμου Μαλεβιζίου, ενώ τα παιδιά του κέντρου έψαλαν τα κάλαντα στους επισκέπτες και τους κέρασαν παραδοσιακά, Χριστουγεννιάτικα εδέσματα.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι αντιδήμαρχοι Μ. Σαμόλης, Χ. Κουτσογιάννης, Γ. Αεράκης, Τ. Λιαδάκης, η δ/ντρια του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ. Μ. Τρούλη και στελέχη του οργανισμού, η υπεύθυνη του Κ.Δ.ΑΠ. Α. Κοκολάκη, οι υπεύθυνες λειτουργίας του Ι. Αποστολοπούλου και Μ. Στρατήγη, εργαζόμενοι και πολλοί γονείς παιδιών με αναπηρία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook