Αναδείχθηκαν οι πέντε νικητές του διαγωνισμού του Flashnews.gr για τις δωροεπιταγές σε είδη ένδυσης-υπόδησης, από το κατάστημα Fredi!

Μετά από ηλεκτρονική κλήρωση που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα στις εγκαταστάσεις του Flashnews.gr, τα ονόματα των νικητών είναι:


  • Μαρία Εικοσιπεντάκη
  • Αριάνθη Μαραγκουδάκη
  • Βάσω Γκουγκάρα
  • Στέλλα Τσιγοπούλου
  • Δημήτρης Διαμαντάκης



Να θυμήσουμε ότι ο διαγωνισμός αφορά σε πέντε δωροεπιταγές αξίας 70€ -η κάθε μια-, για ψώνια σε είδη ένδυσης ή υπόδησης της αρεσκείας σας, από το γνωστό κατάστημα Fredi, στα Χανιά.

Η εξαργύρωση των δωροεπιταγών, μπορεί να γίνει μόνο στο κατάστημα από το τέλος του διαγωνισμού και για όλο το 2014, με εξαίρεση τις περιόδους εκπτώσεων ή προσφορών.

Να σημειωθεί ότι δεν μπορεί να γίνει χρηματική εξαργύρωση όσον αφορά στο ποσό που αντιστοιχεί η δωροεπιταγή, ενώ σε περίπτωση αγοράς προϊόντων άνω των 70€, καταβάλλεται η διαφορά.

Το κατάστημα FREDI

Το κατάστημα FREDI, στην οδό Τζανακάκη 21 στα Χανιά, ξεχωρίζει εδώ και χρόνια (από το 1963) για την ποιότητα των προϊόντων του και την άψογη εξυπηρέτηση.

Δίνοντας έμφαση στο καλό ντύσιμο,  με βασικό κριτήριο τη σωστή εφαρμογή και καλή ραφή, η επιλογή γίνεται πάντα με γνώμονα τα ποιοτικά υφάσματα και το διαχρονικό στυλ.

Στο κατάστημα FREDI, μπορείτε να βρείτε πολλές από τις κορυφαίες μάρκες  ένδυσης και αξεσουάρ, όπως Fred Perry, Joop,  Angelo Nardelli, Sebaco, Florsheim, Barbour, Rodrigo, Burlington κ.α., τόσο στο αντρικό όσο και στο γυναικείο ντύσιμο,  ενώ λειτουργεί και τμήμα με μεγάλα μεγέθη.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Κατάστημα FREDI! Η πρώτη επιλογή όσων γνωρίζουν από στυλ και έχουν άποψη!

Τζανακάκη 21, Χανιά
Τηλ.: 28210 45508

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook