Ενας οδηγός ταξί στη νότια Κίνα αυτοπυρπολήθηκε όταν έλαβε κλήση για παράνομη στάθμευση.

Ειδικότερα, ο 43χρονος Γκούο Χουάνγκ στην πόλη Tangshan της επαρχίας Hebei σταμάτησε για να αποβιβαστεί ένας επιβάτης του. Τότε ένας αστυνομικός της Τροχαίας τού έκοψε κλήση για παράνομη στάθμευση. Σύμφωνα με τον επιβάτη, ο οδηγός βγήκε έξω από το ταξί και άρχιζε να φωνάζει στον αστυνομικό, ο οποίος αρνείτο να ακυρώσει την κλήση.

Τότε ο Χουάνγκ άρπαξε ένα μπιτόνι από το ταξί και λούστηκε με εύφλεκτο υγρό, λέγοντας πως θα αυτοπυρποληθεί. Αλλά όταν ο αστυνομικός τον πλησίασε για να του μιλήσει, εκείνος τον άρπαξε και με έναν αναπτήρα έβαλε φωτιά, με αποτέλεσμα να τυλιχθούν και οι δύο στις φλόγες.

Το όργανο της τάξης κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του αυτοκινητιστή, γλιτώνοντας μόνο με ελαφρά εγκαύματα. Ο Χσιν Τσιν, όπως είναι το όνομα του αστυνομικού, δήλωσε στο τοπικό κανάλι: «Ήταν τρομακτικό. Προσπαθούσε να με τραβήξει κοντά του, αλλά δεν μπορούσε να δει γιατί οι φλόγες είχαν καλύψει το πρόσωπό του. Απλώς έτρεξα και δεν κοίταξα καν πίσω μου».

Ο Χουάνγκ απανθρακώθηκε στην άκρη του δρόμου και μέχρι να φτάσει στο σημείο ασθενοφόρο να περισυλλέξει τη σορό του το θέαμα σόκαρε τους περαστικούς.

\"Το

Το πτώμα του οδηγού ταξί παρέμεινε ακάλυπτο για πολλή ώρα στην άκρη του δρόμου
\"Ο

Ο τρομοκρατημένος αστυνομικός λίγο μετά το περιστατικό
\"Οι

Οι περαστικοί σοκαρισμένοι μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook