Πολύ καλή παρουσία είχαν οι αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων στο 6ο Πανελλαδικό πρωτάθλημα, με την εμφάνιση της Μύριαμ Μιουμπή (φωτ.) να ξεχωρίζει.

Η σχετική ενημέρωση:

«Με το εξ αναβολής 6ο Πανελλαδικό πρωτάθλημα που διοργανώθηκε στην Ηλιούπολη ολοκληρώθηκαν για το 2013 τα Πανελλαδικά πρωταθλήματα. Ο Ο.Α.Χ. εκπροσωπήθηκε από 9 αθλητές και αθλήτριες με την εμφάνιση της Μιουμπή Μύριαμ να ξεχωρίζει καθώς ήταν και η αθλήτρια του Ο.Α.Χ. που πέρασε στους 8 του κυρίως ταμπλό.

Πιο αναλυτικά η Μιουμπή αγωνίστηκε στην κατηγορία των κοριτσιών 12 και κατάφερε για πρώτη φορά φέτος, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις, να φτάσει ως την προημιτελική φάση πετυχαίνοντας 2 νίκες κόντρα στις Γιαννακού (Θεσσαλονίκης) με 6/4 6/2 και Τσερεγκούνη (Αθλητ. Παιδεία) με 6/1 6/3. Εκεί αντιμετώπισε την πολύ καλή Βασιλειάδη (Αθηνών) και αποκλείστηκε δύσκολα με σκορ 2/6 6/7(5) παίζοντας πολύ σωστά στο 2ο σετ. Στην ίδια κατηγορία η Κουριδάκη Αθηνά αποκλείστηκε στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό από την Καρπουζά (Μαγνησίας) με 1/6 1/6. 
Στα αγόρια κάτω των 12 ετών ξεχώρισαν οι εμφανίσεις του Άγγελου Καραχάλιου ο οποίος αν και ξεκίνησε από τα προκριματικά κατάφερε να φτάσει ως τον γύρο των 16 πραγματοποιώντας εξαιρετικούς αγώνες. Ο αθλητής του Ο.Α.Χ. νίκησε στα προκριματικά τους Ιακωβίδη (Βουλιαγμένη) με 6/3 6/4 και Βουτσινό (Γουδί) με 6/1 6/0 και μπήκε στο κυρίως ταμπλό. Εκεί αντιμετώπισε τον Ζαχιώτη (Περιστέρι) και με πολύ καλό παιχνίδι επικράτησε με σκορ 6/2 7/5. Στους 16 έπαιξε με τον μετέπειτα νικητή του τουρνουά Κουτσούμπα (Λαμία) και αποκλείστηκε με σκορ 3/6 1/6. Σε αυτή την κατηγορία οι Ματσαμάκης Αντώνης και Κονταράκης Ανδρέας έφτασαν ως τον τελευταίο προκριματικό γύρο και αν και προσπάθησαν δεν κατάφεραν να προκριθούν στο κυρίως ταμπλό. 
Στην κατηγορία των αγοριών 16 ο Αρετάκης Γιάννης κατάφερε να κερδίσει τον 1ο αγώνα στο κυρίως ταμπλό κόντρα στον Δεμένεγα (Μαραθώνα) με σκορ 6/4 6/4 αποδίδοντας πολύ καλά αλλά στην συνέχεια ηττήθηκε από τον Καπίρη (Αθηνών) με 2/6 0/6. Από τον Καπίρη αποκλείστηκε και ο έτερος αθλητής του Ο.Α.Χ. ο Κοκκινάκης Γιάννης ο οποίος βρέθηκε στο ταμπλό νικώντας τον Παπαδόπουλο (Αθηνών) στα προκριματικά με 7/5 6/4.
Τέλος στα κορίτσια 16 οι αδερφές Κοκκινάκη, Ευγενία και Ευαγγελία,  αγωνίστηκαν στο κυρίως ταμπλό με την Ευαγγελία να έχει κερδίσει την Καπάνταη στα προκριματικά με 6/2 7/5 αλλά δυστυχώς αποκλείστηκαν στον 1ο γύρο από τις Πετρίδου (Αθηνών) η Ευγενία με 1/6 0/6 και Ντάνιελιαντς (Λάρισα) με 2/6 0/6 και δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν. 
Το Δ.Σ. συγχαίρει μία ακόμα φορά τους αθλητές, τις αθλήτριες και τους προπονητές του και τους εύχεται ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες το 2014 και επίσης ευχαριστεί την ANEK LINES για την σημαντική προσφορά της στον Ο.Α. Χανίων».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook