Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και εγγύηση αφέθηκε ο πρώην πρόεδρος του νοσμοκομείου Παίδων Αγλαία Κυριακού Χάρης Τομπούλογλου με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα.

Συγκεκριμένα του επιβλήθηκε εγγύηση ύψους 150.000 ευρώ και περιοριστικοί όροι της εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του καθώς και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Το κατώφλι της ανακρίτριας Διαφθοράς Ρέας Κατσιβέλη πέρασε νωρίς το απόγευμα ο πρώην πρόεδρος του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» Χάρης Τομπούλογλου, ο οποίος κατηγορείται για εκβίαση διαφημιστικής εταιρείας που είχε κερδίσει σε διαγωνισμό του νοσοκομείου.

Ο κ. Τομπούλογλου, ο οποίος βρέθηκε με 25.000 σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα,έδωσε εξηγήσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκαν τα χρήματα στα χέρια του ενώ νωρίτερα είχε απολογηθεί και ο 40χρονος φερόμενος ως συνεργός του.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για απόπειρα εκβιασμού κατ΄ επάγγελμα και συνήθεια και παθητική δωροδοκία. Ο κ. Τομπούλογλου αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται, κάνοντας λόγο για σκευωρία και υποστηρίζει ότι τα χρήματα που έλαβε προορίζονταν για δωρεά στο νοσοκομείο. Μάλιστα ο ίδιος σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους χθες τόνισε ότι «η Δικαιοσύνη θα λάμψει».

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook