Ο 4χρονος ομογενής Λουκάς Στρούζας, που συγκίνησε τον Ελληνισμό της Αυστραλίας με την περιπέτεια της υγείας του, ολοκλήρωσε τη θεραπεία του στο Τέξας των ΗΠΑ και επέστρεψε στη Μελβούρνη μαζί με τους γονείς του, που ελπίζουν ότι το παιδί τους θα καταφέρει να ξεπεράσει το σοβαρότατο πρόβλημα.

Οι εξειδικευμένες ραδιοθεραπείες, στις οποίες υποβλήθηκε ο μικρός Λουκάς, προκειμένου να αντιμετωπισθεί το μυελοβλάστωμα στο κεφάλι του, δεν θα είχαν γίνει δυνατές χωρίς την οικονομική συμβολή ομογενών απ\’ όλο τον κόσμο, που συγκέντρωσαν για τον σκοπό αυτό περισσότερα από 250.000 δολάρια.

\"\"

Η μητέρα του Λουκά, Ειρήνη Στρούζα-Rosenbaum, ευχαρίστησε δημόσια όλους όσοι συμπαραστάθηκαν στον αγώνα του παιδιού της με μια συγκινητική επιστολή, που δημοσίευσε η ομογενειακή εφημερίδα «Νέος Κόσμος».

«Σε όλους εσάς, που κάνατε κάποια δωρεά, που μας συμπαρασταθήκατε με οποιονδήποτε τρόπο, αλλά και σε εσάς που αφιερώσατε έστω και ένα δευτερόλεπτο από την προσευχή σας για το παιδί μας ένα μεγάλο – μεγάλο ευχαριστώ!» αναφέρει.

enikos.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook