Εποικοδομητική αποδεικνύεται η συνεργασία της Αθλητικής Ένωσης Εργαζομένων Κρήτης ΙΝΚΑ με την Ακαδημία Νέας Κυδωνίας, αφού πέρα από τα ταλέντα που στελεχώνουν τις Μικτές ομάδες έρχονται και οι τίτλοι!
Το ΙΝΚΑ κατέκτησε την Κυριακή (29/12) τον πρώτο τίτλο της σεζόν για την κατηγορία Παίδων, αφού κέρδισε δύσκολα με 1-0 τον Κισσαμικό, στον τελικό του Κυπέλλου, που έγινε παρουσία αρκετού κόσμου.
Το άγχος και από τις δυο πλευρές δεν επέτρεψε να γίνει καλό παιχνίδι, με τις φάσεις να είναι λιγοστές μπροστά από τις δυο εστίες. 
Η ομάδα του Καστελίου πατούσε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη η 2η κίτρινη στον Ζουριδάκη (62\’) έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού.
Οι τυπικά φιλοξενούμενοι πίεσαν με παίκτη παραπάνω και έφτασαν τελικά στην επίτευξη του \”χρυσού\” γκολ στο 73\’ με τον αρχηγό τους Μιχελακάκη, που προωθήθηκε σε μια εκτέλεση κόρνερ και \”νίκησε\” στον αέρα την άμυνα και τον τερματοφύλακα του Κισσαμικού.
Οι ηττημένοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με εννιά παίκτες, αφού αποβλήθηκε στο 77\’ με κόκκινη ο Μπαμπουνάκης για κράτημα στον Μπαλαντινάκη, με τον ρέφερι Θ. Κουρκούνα να κρίνει ότι ο επιθετικός του ΙΝΚΑ ήταν σε προφανή θέση για γκολ.

Φάσεις-γκολ

11\’ Εκτέλεση φάουλ του Χερουβάκη άουτ.
12\’ Ο Καστρινάκης βγαίνει αρκετά έξω από την εστία του και προλαβαίνει σωτήρια τον Μερόλι.
25\’ Σουτ του Μαραγκουδάκη μπλοκάρει ο Λατζάκης. 
41\’ Ο Μαρκετάκης έβγαλε σε θέση βολής τον Καρεφυλλάκη, που καθυστέρησε να πλασάρει με τον Ασημίνα να παρεμβάλλεται σωτήρια. 
42\’ Κόρνερ του Αντ. Λουβιτάκη κεφαλιά του Καρεφυλλάκη άουτ. 
46\’ Σουτ του Τσιμπρικίδη από πλεονεκτική θέση μπλοκάρει ο Καστρινάκης.
66\’ Σέντρα του Μπαμπουνάκη, γυριστό σουτ του Ι. Λουβιτάκη άουτ. 

73\’ ΓΚΟΛ: Από κόρνερ του Στ. Γιακουμάκη ο Μιχελακάκης πιο ψηλά απ\’ όλους με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. 

80+2\’ Ο Τσιμπρικίδης βγήκε στην πλάτη της άμυνας και προσπάθησε να \”κρεμάσει\” τον Καστρινάκη, ο οποίος μπλόκαρε αφού πρώτα έσκασε η μπάλα στο έδαφος.
Κισσαμικός (Μιχάλης Μαριανάκης): Καστρινάκης, Αντ. Λουβιτάκης, Χερουβάκης, Σκορδυλάκης, Ζουριδάκης, Μαραγκουδάκης, Μπαμπουνάκης, Δ. Μπέκας, Καρεφυλλάκης, Μαρκετάκης, Ι. Λουβιτάκης. 
Στον πάγκο ήταν και οι Μαστοράκης, Δασκαλάκης, Ευαγγ. Ψωματάκης, Αγγ. Ψωματάκης, Γ. Μπέκας, Καρμπαδάκης, Σχοινοπλοκάκης.
Α.Ε.Ε.Κ. ΙΝ.ΚΑ. (Γιώργος Ριτζάκης): Λατζάκης, Τρικουνάκης, Ασημίνας, Π. Γιακουμάκης, Μιχελακάκης, Τσαουσίδης (41\’ Τσιμπρικίδης), Μερόλι, Γρηγοράκης, Μπαλαντινάκης (80\’ Κουρομιχελάκης), Βασιλάκης, Στ. Γιακουμάκης.
Στον πάγκο ήταν και οι Μαλανδράκης, Μαλινδρέτος, Μπασιάς, Βουτσαδάκης, Μυλωνάκης.

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook