Ένα πανώ με το σύνθημα \”Ρεύμα φτηνό, ΔΕΗ για τον λαό. Δεν πουλάμε, δεν πουλιόμαστε\” έχουν αναρτήσει οι εργαζόμενοι στην μονάδα της ΔΕΗ στα Λινοπεράματα Ηρακλείου.

Οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, ενώ υπενθυμίζεται πως πρόσφατα προέκυψε έντονη διαμάχη των εργαζομένων στον ΑΗΣ Λινοπεραμάτων με την κεντρική διοίκηση της ΔΕΗ, όταν αυτή απαίτησε να της επιστρέψουν μέρος των δεδουλευμένων υπερωριών για το τετράμηνο Μαρτίου-Ιουνίου 2010, ενώ αρνείται να τους καταβάλλει τις δεδουλευμένες υπερωρίες για το εξάμηνο Ιουλίου-Δεκεμβρίου 2010.

Να σημειωθεί πως η ΔΕΗ έχει συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων της κυβέρνησης με αποτέλεσμα η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ να έχει ήδη αποφασίσει 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες με αίτημα το δημόσιο να συνεχίσει σε κάθε περίπτωση να ελέγχει το 51% της επιχείρησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι επαναλαμβανόμενες απεργίες των εργαζομένων της ΔΕΗ θα ξεκινήσουν αμέσως μετά την 24ωρη πανελλαδική απεργία των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ της ερχόμενης Τετάρτης 11/5 στην οποία θα συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στην ΔΕΗ.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook