Το πρωτάθλημα στα Χανιά αρχίζει και πάλι και στην Β’ ΕΠΣΧ συνεχίζεται με το ενδιαφέρον να παραμένει σε κορυφή και ουρά. Βέβαια στα πρώτα… σκαλοπάτια σαφές προβάδισμα για την άνοδο και τον τίτλο έχουν πάρει τα Ροδωπού, ενώ και ο Τιτάν είναι πιο κοντά στον στόχο της επιστροφής στην Α’ Κατηγορία σε σχέση με την 3η Άμιλλα. Στην υπόθεση της παραμονής γίνεται πραγματική «μάχη» με πολλές ομάδες να εμπλέκονται σε αυτή.

 

Το Σάββατο «ανοίγει» η αυλαία της 24ης αγωνιστικής με τρεις αναμετρήσεις όπου όλες οι ομάδες σχεδόν έχουν κίνητρο. Στις Καλύβες ο Τιτάν επιδιώκει να κάνει ακόμα ένα βήμα ανόδου απέναντι στο ΙΝΚΑ, που παλεύει για την παραμονή του, ενώ στον Ταυρωνίτη θα γίνει το σπουδαιότερο παιχνίδι, ίσως, της ημέρας με τον τοπικό Ίκαρο και την Ε.Θ.Κ. να «καίγονται» για τους βαθμούς. Την ίδια ώρα στο Ελπίς&Νίκη ο Ελ. Βενιζέλος υποδέχεται την Άμιλλα, με την φιλοξενούμενη ομάδα να θέλει περισσότερο τους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση της 2ης θέσης που οδηγεί στην Α’ ΕΠΣΧ.

Την Κυριακή το πρωί ο Ν. Αστέρας φιλοξενεί στη Μ. Ελιά τους Νέους Χανίων αναζητώντας βαθμούς για την εξασφάλιση της παραμονής του, ενώ σε παιχνίδι της… ουράς ο Απόλλων αντιμετωπίζει τα Σφακιά.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας η πρωτοπόρος ομάδα των Ροδωπού παίζει εκτός έδρας με την Δάφνη, με τις δυο ομάδες να θέλουν τη νίκη αλλά για διαφορετικούς λόγους η καθεμιά. Στον Αλικιανό υπάρχει η ενδιαφέρουσα αναμέτρηση του Χάλη με τον Παγχανιακό με τον παίκτη-προπονητή των γηπεδούχων, Κολοκοτρώνη, αλλά και τους Νικολιουδάκη, Μαν. Παπαδημητράκη να αντιμετωπίζουν την πρώην ομάδα τους. Τέλος στο Νιό Χωριό ο Διαγόρας ψάχνει τη νίκη απέναντι στον Πλάτανο.

 

24η αγωνιστική                                                           

Σάββατο 7 Μαΐου (17.00)

Ελ. Βενιζέλος – Άμιλλα στο Ελπίς&Νίκη

Δημοβασίλης (Διαμαντής – Βερυκάκης)

 

Ίκαρος Τ. – Ε.Θ.Κ. στον Ταυρωνίτη

Ανεζάκης (Φανιουδάκης – Κατερουδάκης)

 

Τιτάν – ΙΝΚΑ στις Καλύβες

Παναγόπουλος (Λεκάκης – Γιαννουλάκης Χρ.)

 

Κυριακή 8 Μαΐου (10.30)

Νέος Αστέρας – Νέοι Χανίων στη Μ. Ελιά

Χαροκοπάκης (Ανεζάκης – Κατερουδάκης)

 

Απόλλων – Σφακιά στη Σούδα

Λέττας (Παναγόπουλος – Δρακακάκης)

 

Κυριακή 8 Μαΐου (17.00)

Χάλης – Παγχανιακός στον Αλικιανό

Δημοβασίλης (Πρόκας – Μαραγκουδάκης)

 

Διαγόρας – Πλάτανος στο Νιό Χωριό

Βρυωνάκης (Γιαννουλάκης Χ. – Μαρνέζος)

 

Δάφνη – Ροδωπού στον Βάμο

Μαρινάκης (Λεκάκης – Αναστασάκης)

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook