Πόνταρε με την τύχη του και… έχασε. Ο λόγος για τον Βασίλη Βλάχο τον ομογενή από την Αυστραλία, ο οποίος βρίσκεται πίσω από ένα μεγάλο σκάνδαλο, με θύματα πάνω από 1.000 παίκτες του ιπποδρόμου.

Ο επιχειρηματίας έβαλε «κανόνι» 500 εκατ. δολαρίων στους παίκτες, καθώς είχαν ποντάρει σε ένα άλογο, το οποίο πέθανε από τσίμπημα αράχνης. Σήμερα, ζητούν το μερίδιό τους από τον… χρεοκοπημένο ομογενή.

Ο κ. Βλάχος είχε δημιουργήσει μια λέσχη που στοιχημάτιζε σε ιπποδρομιακές κούρσες. Ολα ξεκίνησαν όταν ο επιχειρηματίας πρόσφερε το εντυπωσιακό ποσό των πέντε εκατομμυρίων δολαρίων για να αγοράσει ένα άλογο, τον ετεροθαλή αδελφό του περίφημου ιπποδρομιακού αλόγου Blac Caviar που έχει κερδίσει πολυάριθμες κούρσες και τεράστια ποσά! Το άλογο αυτό, ο Jimmy, έχασε την μάχη με την ζωή μετά από τσίμπημα αράχνης.

\"\"

Και όχι μόνο χάθηκε το άλογο αλλά χάθηκαν και τα πέντε εκατομμύρια δολάρια που κατέβαλαν για την αγορά του, επενδυτές στην εταιρία BC3 του κ. Βλάχου.

Τώρα οι επενδυτές διεκδικούν το μερίδιο τους από το ποσό που θα καταβάλει η ασφάλεια για την απώλεια του αλόγου. Μεταξύ των θυμάτων είναι ακόμα και αστυνομικοί. Μάλιστα, κάποιος από τους αστυνομικούς υποστηρίζει πως έχασε τουλάχιστον μισό εκατομμύριο δολάρια.

Οπως αναφέρουν ξένα μέσα ενημέρωσης, η απώλεια του αλόγου είναι η τελευταία πλοκή στο δράμα που εξελίσσεται με την χρεοκοπία του κ. Βλάχου.

Για την ώρα, οι Αρχές «πάγωσαν» τα περιουσιακά του στοιχεία, ύψους 29 εκατομμυρίων δολαρίων, και του απαγόρευσαν την έξοδο από τη χώρα.

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook