Η συμμετοχή ξεπέρασε και φέτος τις προσδοκίες των διοργανωτών του Santa Run, όπως σημειώνουν σε ανακοίνωσή τους, θέλοντας να ευχαριστήσουν όσους συμμετείχαν σε αυτήν την χριστουγεννιάτικη, φιλανθρωπική γιορτή (δείτε εδώ).

"Οι 3000 στολές, εξαντλήθηκαν 2 μέρες πριν την ημέρα του 3ου Santa Run στα Χανιά.

Παρά τη βροχή οι Άγιοι Βασίληδες δεν πτοήθηκαν και περισότεροι από 2500 "κοκκίνισαν" τους δρόμους των Χανίων, βοηθώντας συγχρόνως τους 4 συλλόγους για τους οποίους διεξήχθει και φέτος το 3o Santa Run στα Χανιά. (ΕΛΕΠΑΠ, Ορίζοντα, ΚΗΦΑΠ Μεγαλόχαρη, ΚΗΦΑΑΜΕΑ).

http://aera.gr/el/photos/image.raw?view=image&type=img&id=31398


Το Santa Run στα Χανιά είναι παρωδία του γνωστου Santa Run το οποίο διεξάγεται σε πολλές πόλεις του κόσμου, καθώς δεν είναι αγώνας δρόμου, αλλά μία εορταστική βόλτα και οι σταθμοί ανεφοδιασμού δεν έχουν νερό, αλλά μπύρες, τσικουδιές, αναψυκτικά και πολλά κεράσματα.Από τα Χανιά εστάλη για άλλη μια χρονιά το μήνυμα, ότι μία πόλη μπορεί να συνεργάζεται και να ξεπερνάει κάθε χρόνο τους στόχους, οι οποίοι στην αρχή φαίνονται άπιαστοι".


βίντεο από το πάρτυ που ακολούθησε

Οι διοργανωτές επίσης υπενθυμίζουν ότι

"Από τη διοργάνωση του 2012 στα Χανιά, στην οποία είχαν πάρει μέρος 1.500 Άγιοι Βασίληδες, είχαν συγκεντρωθεί και δοθεί στους 4 συλλόγους της πόλης 27.147 ευρώ, ενώ φέτος τα έσοδα αναμένεται να είναι πολύ περισσότερα".