Οι μεγάλες πίστες, παρά την οικονομική κρίση, φορούν τα γιορτινά τους και ετοιμάζονται να υποδεχθούν το 2014!

Όσο για τις επιλογές; Είναι πολλές, ανάλογα με τα γούστα και τις προτιμήσεις του καθενός!

Στο «Teatro Music Hall» εμφανίζονται η Πάολα και ο Παντελής Παντελίδης. Μάλιστα, μέχρι και τις 5 Ιανουαρίου θα είναι ανοικτό κάθε βράδυ, πλην της Δευτέρας 30/12. Για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο το μπουκάλι χρεώνεται 170 ευρώ ανά τέσσερα άτομα μαζί με τα παρελκόμενα. Το τελευταίο βράδυ του χρόνου όσοι επιλέξουν Πάολα και Παντελίδη θα πληρώσουν 220 ευρώ τη φιάλη παίρνοντας ως συνοδευτικό ποικιλία τυριών και αλλαντικών.

Το «Φωταέριο», όπου πρωταγωνιστούν ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Καίτη Γαρμπή, είναι από τα must στον χώρο της διασκέδασης. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς η διασκέδαση θα κοστίζει από 40 ως 80 ευρώ το άτομο, ανάλογα με το τραπέζι.

Στο «Posidonio», όπου συνεχίζει τις πετυχημένες εμφανίσεις του ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η φιάλη ουίσκι στοιχίζει 140 ευρώ στα τέσσερα άτομα μαζί με τα παρελκόμενα. Όσοι, πάλι, επιλέξουν να διασκεδάσουν με τον Αντύπα, τον Νίκο Κουρκούλη και την Αγγελική Ηλιάδη στον «Βοτανικό» θα πρέπει να ξέρουν ότι η τιμή της φιάλης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ξεκινά από τα 200 ευρώ και την πρώτη βραδιά του νέου έτους θα πέσει στα 160 ευρώ.

Στο «Κέντρο Αθηνών», όπου τραγουδούν ο Στέλιος Ρόκκος και η Νατάσα Θεοδωρίδου, η τιμή θα παραμείνει στα 160 ευρώ (κομπλέ στα 4 άτομα), ακόμη και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Στο «Frangelico Upper Class», όπου πρωταγωνιστεί ο Λευτέρης Πανταζής, η τιμή της φιάλης θα αυξηθεί κατά 10 ευρώ, φθάνοντας με τα παρελκόμενα τα 150 ευρώ ανά τετράδα, ενώ θα διατίθεται προαιρετικά εορταστικό menu με φαγητό, το οποίο θα στοιχίζει 40 ευρώ το άτομο την Πρωτοχρονιά.

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook