Ασθενής βροχή προβλέπεται για τα Χανιά απόψε, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. 
Για αύριο Τετάρτη 1/1, προβλέπεται βροχή, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 14 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς ανέμους έντασης 2 μποφόρ. 
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με ασθενή βροχόπτωση, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από ανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.
Ασθενής βροχή προβλέπεται για το Ρέθυμνο απόψε, με την θερμοκρασία στους 13 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. 
Για αύριο Τετάρτη 1/1, θα εκδηλωθεί ασθενής βροχόπτωση, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 15 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. 
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με βροχή, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 13 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.
Ασθενής βροχή προβλέπεται για το Ηράκλειο απόψε, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 13 βαθμούς Κελσίου και άπνοια. 
Για αύριο Τετάρτη 1/1, περιμένουμε αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. 
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα εκδηλωθεί ελαφριά επιδείνωση, με βροχοπτώσεις, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.
Ασθενής βροχή προβλέπεται για την Ιεράπετρα απόψε, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 13 βαθμούς Κελσίου και άπνοια. 
Για αύριο Τετάρτη 1/1, περιμένουμε συννεφιασμένο καιρό, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 15 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. 
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα εκδηλωθεί ελαφριά επιδείνωση, με ασθενή βροχή, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.
meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook