Θα μπορούσε να φιγουράρει στη φαντασίωση κάθε Ελληνίδας έφηβης, καθώς διαθέτει όλο το \”πακέτο\”: καλογυμνασμένο κορμί, αδυναμία στα τατουάζ, ταλέντο και πάθος γι\’ αυτό που κάνει, λατρεία στα γρήγορα αυτοκίνητα και στις ωραίες γυναίκες.

 Ο Σάββας Γκέντσογλου, ο νεαρός άσος της ΑΕΚ, κέρδισε επάξια μία θεση στο top- 10 των πιο εντυπωσιακών αρσενικών παγκοσμίως, φιγουράροντας σε μία λίστα 80 σέξι συνυποψηφίων από διάφορους χώρους.

Η ιδέα, όπως αναφέρει η Espresso, ανήκε στην Τάιρα Μπάνκς, η οποία παρότρυνε Αμερικανίδες τηλεθεάτριες όλων των ηλικιών να ψηφίσουν τους πιο σέξι άντρες μέσω sms για ιερό σκοπό.
 
Η σέξι παρουσιάστρια του “America’s Top Model”, που εκπροσωπεί το φιλανθρωπικό «Tayra’s girls win», έδωσε στις γυναίκες μια λίστα με 80 νεαρούς από όλο τον κόσμο, ηλικίας 18-23, ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγονταν τραγουδιστές, ηθοποιοί και άνθρωποι του θεάματος και το δικαίωμα να ψηφίσουν μόνο έναν.

\"\"

Πριν λίγο καιρό ολοκληρώθηκε η ηλεκτρονική ψηφοφορία και η Τάιρα ανακοίνωσε τα αποτελέσματα στο «The Tayra Banks Show». Τα έσοδα από τα sms δόθηκαν σε γηροκομεία της πολιτείας Ιλινόι.

Ο \”δικός μας\” Σάββας Γκέντσογλου κατάφερε να κερδίσει την δέκατη θέση, γεγονός που δεν μπορούσε να πιστέψει, όταν το πληροφορήθηκε.
 
Ο Σάββας, που αγωνίζεται με τη φανέλα της ΑΕΚ, είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Παίδων και Νέων.

real

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook