Το βάρος των παιδιατρικών περιστατικών του νομού Λασιθίου «σήκωσε» τις δυο τελευταίες μέρες του 2013, αλλά και σήμερα 1η μέρα του έτους το νοσοκομείο της Ιεράπετρας.

Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων σε ενημερωτική ανακοίνωση της διοίκησης του νοσοκομείου Ιεράπετρας:

"Το νοσοκομείο οπλισμένο με αισιοδοξία για το μέλλον, καθώς απομακρύνθηκε πλήρως το ενδεχόμενο του κλεισίματος, υποδέχτηκε τον καινούργιο χρόνο.

Το 2014 βρήκε την χειρουργική και την καρδιολογική κλινική σε εφημερία χωρίς ωστόσο οι γιατροί να χρειαστεί να επέμβουν σε κάποιο έκτακτο σοβαρό περιστατικό αφού όλα κύλισαν ομαλά στην Ιεράπετρα και στην ευρύτερη περιοχή.

Δίπλα στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Γιώργος Ματαλλιωτάκης ο οποίος φρόντισε να οργανώσει μια μικρή γιορτή με γλυκά κατά την αλλαγή του χρόνου.

Παράλληλα ο κ. Ματαλλιωτάκης έμεινε κοντά σε γιατρούς και νοσηλευτές καθόλα τη διάρκεια της εφημερίας αναγνωρίζοντας την προσπάθεια του προσωπικού του νοσοκομείου που ταγμένοι στο καθήκον τους υποδέχτηκαν το 2014 μακριά από τις οικογένειες τους.

Ευχάριστη έκπληξη για το προσωπικό του νοσοκομείου αποτέλεσε η πρωινή επίσκεψη του μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ.κ Ευγένιου ο οποίος συνοδευόμενος από ιερείς της περιοχής αντάλλαξαν ευχές με τον διοικητή, καθώς και τους γιατρούς και τους νοσηλευτές.

Ευχές επίσης με τους ανθρώπους του νοσοκομείου αντάλλαξαν και ο δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Σήφης Αναστασάκης αλλά και αντιδήμαρχοι της πόλης. Όλοι αναγνώρισαν την αναβάθμιση και την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου που όταν στελεχωθεί και με παθολόγο-μια διαδικασία που έχει δρομολογηθεί- θα αποτελεί ένα ακόμη «εργαλείο» ανάπτυξης του Νότου της Κρήτης στην παροχή υπηρεσιών υγείας.

Με την ευκαιρία ο διοικητής καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου της Ιεράπετρας εύχονται σε όλους τους ιεραπετρίτες και τους κρητικούς ένα 2014 γεμάτο υγεία!"