Με ένα μακροσκελές γράμμα, η Meryem Uzerli, η γνωστή Χουρέμ Σουλτάνα του τηλεοπτικού «Σουλεϊμάν», επιτέθηκε στον πρώην αγαπημένο της και πατέρα του παιδιού που εγκυμονεί, Can Ates.

Η Uzerli σε πρωτοχρονιάτικο μήνυμα της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, επί της ουσίας αποκαλεί μικρόψυχο και κακό άνθρωπο τον πρώην της, εύχεται να γεννηθεί γερό το μωρό της, αλλά και να καταφέρει να εμπιστευθεί ξανά τους ανθρώπους και να ερωτευθεί κάποιον με καλή καρδιά… Να, τι γράφει σε αυτό το μήνυμα:

«Αγαπημένοι μου φίλοι, θα ήθελα να ευχηθώ μια ευτυχισμένη χρονιά. Προσωπικά, μπορώ να πω ότι το 2013 ήταν ένας ιδιαίτερος χρόνος για ‘μένα και τώρα μπορώ να πω ότι με μεγάλη χαρά τον αφήνω πίσω μου. Ευχαριστώ όλους εκείνους που το 2013 αποφάσισαν να με εγκαταλείψουν. Κυρίως, γιατί μέσα από αυτούς και την πράξη τους έμαθα – δυστυχώς, όχι με τον εύκολο τρόπο – πολλά για τη ζωή και την αγάπη και τα όρια μου και όσα αναγκάστηκα να αλλάξω για να γίνω καλύτερος άνθρωπος.

Και ευχαριστώ όσους στάθηκαν στο πλευρό μου, εκείνους που πάντα ήταν, πάντα είναι και πάντα θα είναι δίπλα μου.

Είμαι ευγνώμων που έχω τόσο υπέροχους φίλους. Και ευχαριστώ καθημερινά τον Θεό για όλους τους ανθρώπους που έστειλε στη ζωή μου. Μπορεί το 2013 να ήταν για ‘μένα η πιο δυσάρεστη έκπληξη, όμως, ταυτόχρονα ήταν και το μεγαλύτερο δώρο.

Ευγνωμονώ αυτόν τον χρόνο για ό,τι μου έμαθε. Είτε μέσα από το γέλιο, είτε μέσα από κάθε δάκρυ. Και ευχαριστώ όλους εσάς για τις υπέροχες ευχές, την αγάπη και τη σκέψη σας.

Για το 2014 οι ευχές μου είναι το μωρό μου να έρθει σ’ αυτό τον κόσμο γεμάτο υγεία, η οικογένεια και οι φίλοι μου να είναι γεροί και…να μπορέσω να αγαπήσω ξανά, να ερωτευτώ ξανά, αλλά έναν άνθρωπο με καλή καρδιά που σέβεται τη ζωή και την καρδιά μου και θα έχει βαθιά ψυχή. Σας ευχαριστώ όλους και εύχομαι μια υπέροχη χρονιά!».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook