Όπως κάθε χρόνο, με κάθε επισημότητα, υποδέχτηκε το 2014 ο Δήμος Φαιστού, στο πλαίσιο της καθιερωμένης εκδήλωσης κοπής πίτας που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δ.Σ. του Δήμου Φαιστού στις Μοίρες.

Η τελετή που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Γορτύνης και Αρκαδίας κκ. Μακάριου, παρευρέθηκε η Δήμαρχος Φαιστού κ. Μαρία Πετρακογιώργη Ανυφαντάκη, ο Πρόεδρος του Δ.Σ., Αντιδήμαρχοι, μέλη του Δ.Σ. Φαιστού, η Πρόεδρος και τα μέλη της Τ.Κ Μοιρών, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και εκκλησίας, καθώς και αρκετός κόσμος ο ποίος αντάλλαξε ευχές με τη Δημοτική Αρχή για το νέο έτος.

Παίρνοντας το λόγο ο Σεβασμιότατος και αφού ευλόγησε τη βασιλόπιτα, ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους, αλλά και τους ανθρώπους που εργάζονται στην τοπική αυτοδιοίκηση να έχουν υγεία και προκοπή στο δύσκολο έργο, για το καλό του τόπου και την ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε η Δήμαρχος Φαιστού κ. Μαρία Πετρακογιώργη Ανυφαντάκη η οποία τόνισε: «Εύχομαι ο νέος χρόνος να είναι καλύτερος για την περιοχή μας σε όλους τους τομείς, καθώς αυτός ο τόπος αξίζει να έχει καλύτερο μέλλον.

Για το λόγο αυτό οι άνθρωποι που δουλεύουμε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, παρά τις οικονομικές δυσκολίες, που βιώνει η πατρίδα μας, επιδιώκουμε ανάπτυξη, δημιουργία και πρόοδο και το πετυχαίνουμε με τη βοήθεια όλων σας.

Την προσπάθεια αυτή οφείλουμε να τη συνεχίσουμε, ώστε να έχουν οι πολίτες καλύτερη ποιότητα ζωής, αλλά και να βιώνουν σε καθημερινή βάση σημάδια ανάπτυξης και προόδου, σε όλα τα επίπεδα. Να έχετε όλοι μια καλή και δημιουργική χρονιά, με υγεία!».

Κατά τα το τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκε στους φορείς αλλά και στους πολίτες που βρέθηκαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου η καθιερωμένη βασιλόπιτα, τηρώντας το έθιμο της Πρωτοχρονιάς, με το τυχερό κομμάτι να πέφτει σε στον υπάλληλο του Δήμου κ. Φαραγκουλιτάκη Νεκτάριο που εκτός από το γούρι, πήρε και δύο μέρες άδεια από την Δήμαρχο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook