Για πέμπτη μέρα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, ο πρώην πιλότος της Formula 1 και παγκόσμιος πρωταθλητής Μίκαελ Σουμάχερ.
Οι γιατροί δεν παρέχουν παρά μόνο μετρημένη ενημέρωση για την πορεία της υγείας του και δεν κρίνουν σκόπιμο να εκδίδουν ανακοινωθέντα αν δεν υπάρχουν ουσιαστικές μεταβολές.

Την ίδια ώρα, στην επιφάνεια έρχονται όλο και περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα στις γαλλικές Άλπεις.

Σύμφωνα με την Bild, ο Γερμανός πρώην πιλότος της Formula 1 που την Παρασκευή κλείνει τα 45 του, τραυματίστηκε πέφτοντας σε μια «παγίδα» στην προσπάθειά του να βοηθήσει ένα μικρό παιδί που είχε πτώση.

\"\"

Συγκεκριμένα, ο «Σούμι» και ο 14χρονος γιος του έκαναν σκι με μία φιλική παρέα στο Μαριμπέλ, όταν η κόρη ενός φίλου του είχε πτώση από μία πλαγιά που κατέβαινε.

Ο Σουμάχερ, ως εμπειρότερος σκιέρ της παρέας, έτρεξε να τη βοηθήσει, αλλά βγαίνοντας από την προκαθορισμένη διαδρομή και πιθανώς αγνοώντας (εσκεμμένα ή μη τις σχετικές ενδείξεις του χιονοδρομικού κέντρου) πάτησε σε βαθύ χιόνι και πέφτοντας στην «παγίδα» αυτή χτύπησε με το δεξιό μέρος του κεφαλιού του σε έναν βράχο με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.

Οι θεράποντες ιατροί μιλούν για πιθανότητες 45% να αναρρώσει.

\"Η

Η πρώτη φωτογραφία με τον Σούμι τραυματισμένο στο χιόνι

Η εδώ και 14 χρόνια εκπρόσωπός του, η Σαμπίνε Κεμ, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι ο Σουμάχερ δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα κατά τη διάρκεια της πτώσης. Και απέδωσε το γεγονός του τραυματισμού σε απίστευτη κακοτυχία.

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook