Στις φήμες περι "κλεισίματος" της οργάνωσης Μασταμπά Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, απαντά ανακοίνωση την οποία υπογράφει ο γραμματέας της συντονιστικής επιτροπής της οργάνωσης.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

"Καμιά απόφαση για κλείσιμο της οργάνωσης Μασταμπά δεν έχει κατατεθεί και πολύ περισσότερο δεν έχει ληφθεί. 

Η Σ.Ε. της τοπικής οργάνωσης συνεχίζει να εργάζεται για την ανασυγκρότηση με συνεχείς συνελεύσεις μελών και εκδηλώσεις, τους τελευταίους μήνες.

Βεβαίως, ανάμεσα στα θέματα που μας απασχολούν είναι και η αυτοχρηματοδότηση της οργάνωσης, που αποτελεί πολιτική επιλογή.

Την πρόταση για ενδεχόμενη μεταστέγαση που κατέθεσαν μέλη της Σ.Ε. είμαστε υποχρεωμένοι εκ του καταστατικού να τη θέσουμε στην προσεχή συνέλευση την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου στις 6.30 μ.μ.

Όμως αυτό είναι εσωτερικό θέμα που αφορά και τη διαπραγμάτευση με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου στην οποία κάποιοι φαίνεται ότι θέλουν να παρέμβουν.

Η πολιτική απόφαση μας είναι να συνεχίσουμε τη δράση μας με εντατικοποίηση της δουλειάς μας, με νέες πρωτοβουλίες, πιο δυναμικά, για να είμαστε χρήσιμοι στον τόπο μας και στους ανθρώπους του. 

Αυτά θα πράξουμε διαψεύδοντας τους ευσεβείς πόθους ορισμένων που βιάστηκαν να διαδώσουν τα περί “κλεισίματος” και δικαιώνοντας τα πολυάριθμα μέλη που με αφορμή τα δημοσιεύματα εξέφρασαν τη θέλησή τους να στηρίξουν την οργάνωση."