Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά… 14 μέλη μιας ολόκληρης οικογένειας, από τα οποία εννέα είναι ενήλικες και τα πέντε ανήλικοι, κρύβονταν πίσω από δεκάδες διαρρήξεις και κλοπές που είχαν αναστατώσει την Κοζάνη και τις γύρω περιοχές τον τελευταίο ενάμισι χρόνο!

Η δράση της… οικογενειακής συμμορίας ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2010 και ως τώρα η Ασφάλεια Κοζάνης έχει εξιχνιάσει 20 περιπτώσεις διαρρήξεων σε σχολεία, σπίτια και καταστήματα, αλλά και κλοπές δικύκλων. Μεταξύ αυτών, είναι η διάρρηξη στο πρώην δημαρχείο της Ελίμειας, σε καντίνες δημοτικών σχολείων και σε καφετέριες ή εστιατόρια, σε ένα από τα οποία οι δράστες είχαν κλέψει… 30 μπουκάλια ουίσκι!

Πρώτοι συνελήφθησαν οι τέσσερις από τους πέντε ανηλίκους και τα όσα κατέθεσαν στην Ασφάλεια, οδήγησαν σε αλυσιδωτές συλλήψεις των υπόλοιπων μελών της σπείρας, που κατηγορούνται για εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, αλλά και γι ναρκωτικά. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη και, όταν ολοκληρωθεί, ο… στρατός των διαρρηκτών θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Κοζάνης.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook