Ήταν ένα αγαπημένο ζευγάρι, τόσο πολύ που ο 76χρονος άνδρας δεν άντεχε στην ιδέα ότι θα έχανε για πάντα τη σύζυγό του. Η είδηση ότι η κατάσταση της υγείας της επιδεινωνόταν, μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που είχε υποστεί και την είχε βυθίσει σε κώμα, τον συγκλόνισε.
Ο 76χρονος κοσμηματοπώλης από το Μιλάνο, Τζανφράνκο Μποτσαρέλι, επισκεπτόταν καθημερινά επί δύο μήνες την 79χρονη σύζυγό του, Αννα, στην κλινική όπου νοσηλευόταν. Ωστόσο, μόλις οι γιατροί του ανακοίνωσαν ότι η υγεία της δε βελτιωνόταν, πήρε την απόφασή του.
Είπε στα παιδιά του ότι «αν φύγει η μαμά, θα την ακολουθήσω» και πήρε το όπλο του, που νόμιμα κατείχε, και έφτασε στο θάλαμο που βρισκόταν η σύζυγός του.
Έκλεισε την πόρτα, έβγαλε το όπλο από το παλτό του και αφού πυροβόλησε στην καρδιά τη γυναίκα του, το έστρεψε στο κεφάλι του και πάτησε τη σκανδάλη.
Όταν το νοσηλευτικό προσωπικό έτρεξε στο θάλαμο αφού άκουσε τους δύο πυροβολισμούς, αντίκρισε τον άνδρα πεσμένο σε μία λίμνη αίματος και τη γυναίκα νεκρή στο κρεβάτι της.
«Είχαμε συνηθίσει την παρουσία του κάθε ημέρα. Ερχόταν και έμενε για ώρες με τη σύζυγό του. Δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα έκανε κάτι τέτοιο», δήλωσε ο Εουτζένιο Βινιάτι, διευθυντής της ιδιωτικής κλινικής.
«Πρόκειται για τραγωδία που με συγκλονίζει. Όταν δύο άνθρωποι αγαπιούνται τόσο πολύ, δεν είναι εύκολο να γίνει αποδεκτή η απώλεια. Δεν αντέχεται ούτε ο πόνος να βλέπεις τον αγαπημένο σου να σβήνει», δήλωσε ο δήμαρχος του προαστίου όπου διέμενε το ζευγάρι.
protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook