Κατά την μετάδοση του πρωτοχρονιάτικου μηνύματός της αντικατοπτριζόταν στο τζάμι ο υποβολέας – Δείτε σχετικό βίντεο – «Bonus» βίντεο με όλες τις αλλαγές της Μέρκελ από το 2005 έως σήμερα

Η Άνγκελα Μέρκελ δε μας έχει συνηθίσει σε τηλεοπτικές γκάφες, όμως, για όλα υπάρχει η πρώτη φορά… Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά της προς τον γερμανικό λαό, η καγκελάριος έδειξε ότι δεν διαθέτει και πολύ καλή μνήμη, αφού χρειάστηκε «auto queue». Το κακό, όμως, δεν είναι αυτό, καθώς -αν όχι όλοι- οι περισσότεροι ηγέτες το χρησιμοποιούν.

Το θέμα είναι ότι κατά τα πρώτα δευτερόλεπτα της ομιλίας της η οθόνη του υποβολέα αντικατοπτριζόταν στη τζαμαρία πίσω από την Γερμανίδα καγκελάριο, γεγονός που έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως στο Διαδίκτυο.

Η Άνγκελα Μέρκελ, πάντως, στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά της, μεταξύ άλλων, επισήμανε την σημασία της Ευρώπης για την Γερμανία, υπογραμμίζοντας ότι «η πρόοδος στη χώρα μας εξαρτάται από την πρόοδο στην Ευρώπη».

\"\"video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
«Η Ευρώπη, με τα όνειρα των λίγων και τις προσπάθειες των πολλών, έγινε τόπος ειρήνης για εκατομμύρια ανθρώπους», τόνισε, ενώ απευθυνόμενη προς τους Γερμανούς, τούς κάλεσε να προσεγγίσουν με αποφασιστικότητα τις φιλοδοξίες και τις δεσμεύσεις τους για το νέο έτος.

Όπως είπε, το μότο των Γερμανών για το 2014 πρέπει να είναι το «τολμώ», σημειώνοντας ότι «η προσήλωση, η αφοσίωση και η συνέργεια βρίσκονται πίσω από την επιτυχία».

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook