Ορκίστηκαν σήμερα ενώπιον του Διοικητή της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης, Αντώνη Γρηγοράκη και αναλαμβάνουν επίσημα τα καθήκοντα τους:

Μανώλης Μακρονικολάκης Διοικητής των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Λασιθίου και Γ.Ν.-Κ.Υ. Νεάπολης.

O κ. Μακρονικολάκης είναι οικονομολόγος, απόφοιτος της ΑΣΟΕ, ενώ υπηρέτησε από 14.4.2010-27.12.2010 ως Διοικητής στο Γ.Ν.-Κ.Υ. Νεάπολης, από 27.12.2010 έως 14.9.2011 Διοικητής ΓΝ-Κ.Υ. Σητείας και αναπληρωτής Διοικητής στο ΓΝ-Κ.Υ. Σητείας από 4.9.2011 έως σήμερα.

Επίσης, μεταξύ άλλων, από το 1996-2009 ήταν Γενικός Δ/ντής του Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης Θεραπευτηρίου ΥΓΕΙΑ, από το 1991-1996 Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Διοίκησης ΤΕΙ Αθηνών, από το 1989-1992 Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Διοίκησης ΤΕΙ Ηρακλείου, από το 1986-1988 υπήρξε Επιστημονικός Συνεργάτης της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης κ.α.

Κρυσταλλία Μοσχοβιτάκη Αναπληρώτρια Διοικήτρια του Γ.Ν.-Κ.Υ. Νεάπολης.

H κα Μοσχοβιτάκη παραμένει στη θέση που είχε τοποθετηθεί και υπηρετούσε στο νοσοκομείο ως Αναπληρώτρια από τις 20.9.2011 ενώ από 2.2.2011-20.9.2011 θήτευσε και στη θέση της Διοικήτριας στο Γ.Ν.-Κ.Υ. Νεάπολης. Είναι απόφοιτος Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ, του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών, κατάγεται από το Καστέλι Φουρνής Νεαπόλεως, ενώ πριν το διορισμό της στο νοσοκομείο ήταν ελεύθερη επαγγελματίας και επί έξι χρόνια στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Νεάπολης.

Αγγελική Λενακάκη Αναπληρώτρια Διοικήτρια στο Γ.Ν.-Κ.Υ. Σητείας.

Η κα Αγγελική Λενακάκη κατάγεται από το Ηράκλειο της Κρήτης.

Είναι αριστούχα απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών διπλωμάτων, στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και την Επικοινωνία από το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

 Είναι ειδικευμένη στη Διοίκηση Προσωπικού Υπηρεσιών Υγείας, στην Διαχείριση Συγκρούσεων καθώς και στα Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης. Στο πλαίσιο των διπλωματικών εργασιών της έχει διεξάγει ακαδημαϊκή έρευνα σε νοσηλευτικά ιδρύματα για τον ρόλο της εμπιστοσύνης στις εργασιακές συγκρούσεις και για τη διαχείριση συγκρούσεων στα επαγγέλματα υγείας. Ήταν υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) κατά τις μεταπτυχιακές της σπουδές, ενώ έχει λάβει πολλές υποτροφίες και τιμητικές διακρίσεις για τις εξαιρετικές ακαδημαϊκές της επιδόσεις και σε προπτυχιακό επίπεδο, από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών και το Ίδρυμα Χαλκιοπούλου.

Έχει εργασθεί στο παρελθόν ως Σύμβουλος Marketing, ως Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, ως Επικεφαλής Διεθνών Ομάδων Εθελοντών, ως Υπεύθυνη και Συντονίστρια του προγράμματος και των δραστηριοτήτων Μη Κυβερνητικών Οργανισμών και στην Εθνική Τράπεζα Ελλάδος. Έχει συμμετάσχει στη διεξαγωγή των Special Olympics Αθήνα 2011 και στο πρόγραμμα Erasmus για ένα ακαδημαϊκό έτος ( ULg - Hec Πανεπιστήμιο της Λιέγης , Βέλγιο). Έχει παρακολουθήσει επιστημονικά συνέδρια σε Ελλάδα και εξωτερικό καθώς επίσης και πολλά προγράμματα της Νέας Γενιάς, εκπαιδευτικές ανταλλαγές και διεθνή σεμινάρια που διοργανώνονται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Συμβούλιο της Ευρώπης.

Μετά το πέρας της ορκωμοσίας ακολούθησε σύσκεψη του Διοικητή της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Αντώνη Γρηγοράκη με τις νέες Διοικήσεις, με κύρια θέματα συζήτησης την άμεση έναρξη λειτουργίας της νέας πτέρυγας του Γ.Ν. Λασιθίου (κτηρίου πρώην Γ.Ν. Αγίου Νικολάου), η οποία έχει ως γνωστόν παραδοθεί, καθώς και οι διαδικασίες για τη δημιουργία του Κέντρου Φυσικής Αποκατάστασης και Αποθεραπείας στη Νεάπολη, έργο καινοτόμο και πρωτοποριακό για τη Δημόσια Περίθαλψη στη Κρήτη.