Στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος στην κυπριακή τηλεόραση μίλησε ο Στέλιος Ρόκκος και συνεχίζοντας την κόντρα που έχει ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό με τον Γιώργο Λιάγκα, δίνοντας μάλιστα νέα διάσταση στο θέμα.

Όπως είπε λοιπόν ο γνωστός τραγουδιστής, όλα ξεκίνησαν από το γεγονός ότι έδιωξε από το μαγαζί που τραγουδούσε τη Σάσα Σταμάτη γιατί ήταν… «πολύ διαχυτική μαζί του».

«Όλα τα ξεκίνησε μια δημοσιογράφος που έχει παράπονο από εμένα γιατί την έδιωξα από το Αθηνών Αρένα, επειδή δεν ήθελα να είναι τόσο διαχυτική μαζί μου. Σταμάτη; Πώς τη λένε. Αυτή έχει χίλια δίκια να είναι θυμωμένη μαζί μου», είπε ο Στέλιος Ρόκκος, αλλά όταν ρωτήθηκε τι εννοεί λέγοντας «διαχυτική», αρνήθηκε να μπει σε λεπτομέρειες.

Όσο για τον Γιώργο Λιάγκα; «Ο Λιάγκας τσακώθηκε μόνος του δημόσια. Κι αυτό ήταν που με πείραξε, γιατί όταν έχεις ένα όπλο, όπως είναι η δημοσιότητα και το χρησιμοποιείς όταν ο άλλος δεν είναι μπροστά, αυτό είναι άνανδρο», είπε ο τραγουδιστής και συνέχισε: «Άνοιξα ξαφνικά την τηλεόραση και είδα να μου τα χώνει κάποιος, ο οποίος με παρακάλαγε για να πάω να του ανεβάσω τα νούμερα. Με μας κάνει νούμερα, τι τα κάνει μόνος του; Πιστεύει ότι μπορεί να κάνει καμιά εκπομπή μόνος του, χωρίς τη Φαίη»;

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook