Τα νούμερα, σύμφωνα με εκπρόσωπο του Forbes, βασίζονται κυρίως στα εισοδήματα που σχετίζονται με τον τομέα του σόου μπίζνες όπως έχουν προκύψει μετά από εκτιμήσεις. Τα νούμερα βγαίνουν μετά από συζητήσεις με ατζέντηδες, δικηγόρους και ανθρώπους που βρίσκονται στο Χόλιγουντ. Δεν έχουν αφαιρεθεί οι φόροι, οι αμοιβές των μάνατζερ και άλλα έξοδα που προκύπτουν από τη διασημότητα.

10. Bethenny Frankel, 10 εκατομμύρια Πρώην τραγική ηρωίδα ριάλιτι, νυν παρουσιάστρια της τηλεόρασης. Τα έσοδα προέρχονται από την εκπομπή και από τη σειρά ποτών με αλκοόλ \”skinny girl\”.  

\"\"

9. Tina Fey, 10 εκατομμύρια To φινάλε της σειράς \”30 Rock\” τράβηξε 4.8 εκατομμύρια τηλεθεατές και ήταν το πιο επιτυχημένο επεισόδιο του 2013 στην τηλεόραση.   

\"Magnify

Magnify Image

8. Mariska Hargitay, 11 εκατομμύρια Το \”Law & Order: Special Victims Unit\” είναι το πιο πετυχημένο παρακλάδι της σειράς μέχρι σήμερα, με 53 εκατομμύρια τηλεθεατές κάθε εβδομάδα σε όλον τον κόσμο. Η Hargitay έχει λάβει βραβείο Emmy και Χρυσή Σφαίρα για το ρόλο της και μετά από 15 χρόνια ως ντετέκτιβ Μπένσον έχει ιδρύσει την δικιά της ΜΚΟ για τα παιδιά που έχουν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση.

\"Magnify

Magnify Image

7. Kaley Cuoco, 11 εκατομμύρια Η Cuoco παίρνει 300.000 για κάθε επεισόδιο της πολύ επιτυχημένης σειράς Big Bang Theory. Η μετάδοση της σειράς σε άλλες χώρες της δίνει άλλο 1,5 εκατομμύριο το χρόνο. Φέτος η συνεργασία της με την Priceline και την Toyota της έδωσε άλλα 2 εκατομμύρια.

\"Magnify

Magnify Image

6. Neil Patrick Harris, 15 εκατομμύρια Ο αγαπητός ηθοποιός του How I Met Your Mother παίρνει επιπλέον αμοιβές για εμφανίσεις σε διαφημίσεις και για ρόλους στον κινηματογράφο.

\"Magnify

Magnify Image

5. Mark Harmon, 15 εκατομμύρια Το \”NCIS\” κερδίζει περισσότερους τηλεθεατές από κάθε άλλη σειρά που παίζεται στην τηλεόραση.

\"Magnify

Magnify Image

4. Ray Romano, 16 εκατομμύρια Ο Ρομάνο τώρα βρίσκεται στην τηλεόραση ως ο κάπως αμήχανος φωτογράφος της σειράς «Parenthood», αλλά βγάζει τα περισσότερα χρήματα από επαναλήψεις της σειράς \”Everybody Loves Raymond\”.

\"Magnify

Magnify Image

3. Jon Cryer, 21 εκατομμύρια Η αμοιβή του στο Two and a Half Men αυξάνεται χρόνο με τον χρόνο, όμως δεν έχει φτάσει τον συμπρωταγωνιστή του, Ashton Kutcher.

\"Magnify

Magnify Image

2. Ashton Kutcher, 26 εκατομμύρια.    

\"Magnify

Magnify Image

1. Sofia Vergara, 30 εκατομμύρια Η Vergara παίζει στην πολύ επιτυχημένη σειρά Modern Family και παίρνει όσα και οι άλλοι ηθοποιοί του σόου, περίπου 175.000 το επεισόδιο. Όμως οι συμφωνίες που έχει κάνει με εταιρείες όπως η Diet Pepsi, η Cover Girl και με διαφημίσεις του φαρμάκου Synthroid έχει ξεφύγει από αυτή την αμοιβή και βγάζει περισσότερα χρήματα από οποιονδήποτε άλλο ηθοποιό της τηλεόρασης. Τώρα συνεργάζεται με τα πολυκαταστήματα Kmart, τα οποία προσπαθούν να προσελκύσουν ισπανόφωνους πελάτες.

\"Magnify

Magnify Image

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook