Δεν έχει καταφέρει να δώσει συνέχεια στο εξαιρετικό της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα Νέων της Football League η ομάδα Κ19 του Α.Ο. Χανιά.
Το συγκρότημα του Κώστα Βερναδάκη υπέστη την τρίτη συνεχόμενη ήττα της, με 1-3 από τον Αχαρναϊκό, στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων.
Οι φιλοξενούμενοι με τον Μάκη Παπαδόπουλο στο \”τιμόνι\” τους, ο οποίος ήταν μέχρι πριν λίγο καιρό προπονητής στην πρώτη ομάδα (είχε ηττηθεί στις Μουρνιές με 2-1 από τον ΑΟΧ), παρουσιάστηκαν αρκετά απειλητικοί και πήραν δίκαια τη νίκη, παρόλο που αυτή ήρθε στα τελευταία λεπτά.
Μόλις στο 5\’ ο Βασιλειάδης με εξαιρετικό σουτ από μακρινή απόσταση άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με τον Σαρτζετάκη να κρατάει \”όρθιο\” τον ΑΟΧ στη συνέχεια με τις αποκρούσεις του και τον Πάτα να ισοφαρίζει στο 31\’ με κεφαλιά από κόρνερ του Μαν. Παπαδάκη. 
Ο Αχαρναϊκός είχε δοκάρι στο 57\’ με τον Βασιλειάδη, αλλά έφτασε στο γκολ με τον Παπαδόπουλο στο 84\’, για να \”γράψει\” τον επίλογο στο 90\’ ο Μακρυγιάννης. 
Διαιτητής ήταν ο Χρυσός, με βοηθούς τους Αντ. Κουρκουμελάκη και Τσαπαρίδη.

Φάσεις-γκολ

5\’ ΓΚΟΛ: Με μακρινό σουτ ο Βασιλειάδης ανοίγει το σκορ (0-1).

8\’ Φάουλ του Μαν. Παπαδάκη, Φέζγκα και Άννινος από κοντά δεν μπορούν να σκοράρουν, με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.
16\’ Φάουλ του Παπαδόπουλου αποκρούει ο Σαρτζετάκης. 
18\’ Διπλή επέμβαση του Σαρτζετάκη στα πλασέ που επιχείρησαν Ζωγράφος και Αγγελιδάκης. 
20\’ Σουτ του Φέζγκα αποκρούει ο Παναγόπουλος. 
24\’ Κόρνερ του Μαν. Παπαδάκη, από την απομάκρυνση του Παναγόπουλου η μπάλα βρίσκει στον Άννινο και περνάει ελάχιστα έξω από την εστία. 
30\’ Σουτ του Ζωγράφου αποκρούει ξανά ο Σαρτζετάκης. 

31\’ ΓΚΟΛ: Πάσα του Μαν. Παπαδάκη εξ επαφής πλασέ του Άννινου αποκρούει σε κόρνερ ο Παναγόπουλος. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Μαν. Παπαδάκης, με τον Πάτα να παίρνει την κεφαλιά και να ισοφαρίζει σε 1-1.

57\’ Ο Βασιλειάδης επιχείρησε να σκοράρει ξανά με σουτ από μακρινή απόσταση αλλά το οριζόντιο δοκάρι του… αρνήθηκε το γκολ. 
80\’ Σουτ του Μιχαλακάκου ελάχιστα έξω από την εστία. 

84\’ ΓΚΟΛ: Ο Μακρυγιάννης \”κόβει\” την κατάλληλη στιγμή τη μπάλα στον Παπαδόπουλο, που με κοντινό πλασέ κάνει το 1-2.

90\’ ΓΚΟΛ: Με πλασέ από κοντά ο Μακρυγιάννης διαμορφώνει το τελικό 1-3.

Α.Ο. Χανιά (Κώστας Βερναδάκης): Σαρτζετάκης, Καλανδράνης (57\’ Αμαξόπουλος), Σταθινάκης, Φυντικάκης, Πάτας, Μαν. Παπαδάκης, Μάνικος (86\’ Ν. Παπαδάκης), Σάμπα (88\’ Ανδρ. Παπαδάκης), Άννινος, Γιακουμάκης (80\’ Λεβεντάκης), Φέζγκα (65\’ Κουτουλάκης).
Αχαρναϊκός (Μάκης Παπαδόπουλος): Παναγόπουλος, Καλαμιώτης, Κορμπάκης, Ιωακειμίδης, Πάπα, Συρανίδης, Ζωγράφος (63\’ Κολονέρος), Παπαδόπουλος, Μακρυγιάννης (90+1\’ Σάλαρι), Βασιλειάδης (70\’ Μιχαλακάκος), Αγγελιδάκης (63\’ Θεοδώρου).

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

Λ. Αντ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook