Έμεινε άνεργος για μισό χρόνο και αφού κατέκλυσε τις εταιρείες με βιογραφικά του, χωρίς αποτέλεσμα, αποφάσισε να δοκιμάσει έναν πιο εμπνευσμένο τρόπο για να βρει δουλειά. Σύμφωνα με το BBC, o Ολλανδός Νικ Γκόουρεν είναι multimedia designer κι έτσι δημιούργησε έναν χιουμοριστικό ιστότοπο, όπου παρουσιάζει τον εαυτό του σε καθημερινές στιγμές που δεν αποκάλυπτε ποτέ σε έναν εργοδότη.
Ο Γκόουρεν καθόταν στον καναπέ του σπιτιού του τρώγοντας πατατάκια, φορώντας μόνο το εσώρουχό του. «Ενώ εσείς διαβάζετε αυτό, ο Νικ είναι μόνος και άνεργος», γράφει από κάτω παραθέτοντας στοιχεία από το βιογραφικό του και εξηγώντας ότι αν ένας εργοδότης τον προτιμήσει, θα είναι φθηνότερος, γιατί δεν βάζει γάλα και ζάχαρη στον καφέ του.
Μάλιστα, προσθέτει και διάγραμμα ότι αν προστεθεί στο δυναμικό μιας εταιρείας, η επιχείρηση θα απογειωθεί σε δημιουργικότητα και σεξ απήλ.
Κι όμως όσο τρελό και αν ακούγεται ο Νικ δέχτηκε πάνω από 50 προσφορές για εργασία και σε νεότερη ανάρτηση στο site του, αναφέρει ότι πλέον είναι στο νέο του γραφείο, τρώγοντας πατατάκια μαζί με σαμπάνια για να το γιορτάσει.
newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook