Πριν καν ανοίξουν τα καταστήματα στις πόλεις της Ρώμης, του Τορίνο και του Μιλάνου και δεκάδες πελάτες είχαν στηθεί υπομονετικά στην ουρά για να αποκτήσουν ρούχα και αξεσουάρ σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, την πρώτη ημέρα των εκπτώσεων στην Ιταλία.
Από την κοσμοπολίτικη βία Μοντεναπολεόνε, στη βία ντελ Κόρσο, πολλοί ήταν όσοι αψήφησαν την κακοκαιρία για να αγοράσουν κομμάτια που θα ανανεώσουν τη γκαρναρόμπα τους.
Δεν ήταν λίγοι και εκείνοι που αποφάσισαν να βγουν από τα ρούχα τους και να στηθούν στην ουρά μόνο με τα εσώρουχα για να ντυθούν στη συνέχεια δωρεάν από γνωστή ισπανική εταιρία που διοργάνωνε ένα, όπως το χαρακτηρίζει, «seminaked party». Σε αυτό το πάρτυ, οι πρώτοι εκατό πελάτες που θα εμφανιστούν ντυμένοι μοναχά με τα απαραίτητα θα εξασφαλίσουν ένα πλήρες σύνολο εντελώς δωρεάν.
Βέβαια, το θέαμα για περαστικούς και τουρίστες ήταν ιδιαιτέρως… πικάντικο, ωστόσο οι ημίγυμνοι νεαροί και νεαρές έδειχναν να μην ενοχλούνται από τα επίμονα βλέμματα.
Την ίδια ώρα, όμως, η εμπορική ένωση Confcomercio εκφράζει φόβους ότι η αγοραστική κίνηση θα σημειώσει πτώση της τάξης του 20% σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι.
protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook