Υλικά
 
(για το φύλλο)
• 300 γρ. αλεύρι μαλακό
• 2 πρέζες αλάτι
• 60 ml. παρθένο ελαιόλαδο
• 1 αυγό
• 1 κ. γλυκού ξύδι
• 110 ml. νερό (περίπου)
 
(για τη γέμιση)
• 800 γρ. γλυκοκολοκύθα, περασμένη στον τρίφτη
• 80 γρ. ξερό κρεμμύδι, περασμένο στον τρίφτη
• 90 ml. παρθένο ελαιόλαδο
• 300 γρ. τυρί φέτα
• 2 μεγάλα αυγά
• 40 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
• 40 γρ. δυόσμο, ψιλοκομμένο
• 5 γρ. σιναπόσπορο
• 3 γρ. κύμινο
• Αλάτι & πιπέρι (ανάλογο)
• Σουσάμι (για πασπάλισμα)
 
Εκτέλεση
 
Βάζουμε την τριμμένη γλυκοκολοκύθα με λίγο αλάτι και την αφήνουμε σε ένα σουρωτήρι μέχρι να στραγγίσει καλά.
 
Φτιάχνουμε το ζυμάρι, βάζοντας το αλεύρι σε πάγκο εργασίας. Κάνουμε μια γούβα στη μέση και βάζουμε το νερό, το ελαιόλαδο και το αυγό. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και προσθέτουμε το ξύδι και το αλάτι. Ζυμώνουμε μέχρι να αποκτήσουμε μια ζύμη μαλακή στην υφή και ελαστική. Την αφήνουμε σκεπασμένη κατά μέρος να ξεκουραστεί για όση ώρα φτιάξουμε τη γέμιση. 
 
Στη συνέχεια βάζουμε την κολοκύθα σε μια μπασίνα (λεκάνη) και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά (το ελαιόλαδο, τη φέτα χοντροτριμμένη, το κρεμμύδι, το δυόσμο, το σιμιγδάλι, το αλάτι, το πιπέρι, τον σιναπόσπορο και το κύμινο). Ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. 
 
Χωρίζουμε τη ζύμη σε 2 μέρη και ανοίγουμε 2 φύλλα. Λαδώνουμε στρογγυλό ταψί και απλώνουμε το 1ο φύλλο. Απλώνουμε τη γέμιση και σκεπάζουμε με το 2ο φύλλο.
 
Λαδώνουμε ελαφρά από πάνω και πασπαλίζουμε με λίγο σουσάμι. Ψήνουμε στους 170ο C για 50 λεπτά περίπου.