Μπορεί να διανύουν τη δεκαετία των 90 ωστόσο αυτό δεν τους εμπόδισε να ενώσουν τις ζωές τους! Ο λόγος για τον Φόρεστ Λάνσγουέι και τη Ρόουζ Πόλαρντ οι οποίοι πρόσφατα παντρεύτηκαν στην Καλιφόρνια!

Ο Φόρεστ το Μάρτιο έκλεισε τα 100 ενώ η Ρόουζ είναι 93 ετών. Και οι δυο τους αγαπούν το χορό και μαζί σχεδιάζουν το μέλλον τους με πράγματα που δεν έχουν κάνει στη ζωή τους όπως ταξίδι στην Αλάσκα αλλά και έναν όμορφο περίπατο στην ακτή της Καλιφόρνια.

\”Χρειαστήκαμε χρόνο μέχρι να γνωριστούμε. Μαθαίνεις αυτά που αρέσουν στον άλλο και αν τελικά αρέσουν και σε εσένα. Πρέπει να συγχωρείς και να λες σαγαπώ όποτε μπορείς\”, είπε η γλυκύτατη 93χρονη στην Daily Mail.  

Και μη νομίζετε ότι η σχέση τους εξελίχθηκε γρήγορα αφού έβγαιναν ραντεβού για 28 χρόνια!

Αν και η Ρόουζ ήταν κατά του γάμου, ο Φόρεστ τελικά κατάφερε και την έπεισε.

\”Του είπα ότι δεν σκόπευα να παντρευτώ. Και μια μέρα με ρώτησε: Πως δεν έχουμε παντρευτεί τόσα χρόνια; και του απάντησα: Επειδή ποτέ δε μου το ζήτησες. Εκείνη τη στιγμή γονάτισε και με ζήτησε σε γάμο! Εγώ του είπα ναι όταν κλείσει τα 100 χρόνια!\”, προσέθεσε η Ρόουζ.

Το μυστικό της μακροζωίας του Φόρεστ είναι πως δε δούλευε υπάλληλος σε γραφείο αλλά κυνηγούσε ζώα και πουλούσε το τρίχωμά τους. Ωστόσο, για 27 χρόνια υπήρξε καπνιστής ενώ πλέον απολαμβάνει ένα ποτήρι κρασί.

Τέλος, όπως αποκάλυψε ο εκπρόσωπος των ρεκόρ Γκίνες το ζευγάρι σύντομα θα συμπεριληφθεί στη λίστα τους!



Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook