Ο Α.Ο. Χανιά δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί του, αλλά παρέμεινε για 13ο παιχνίδι αήττητος.

Το… Χανιώτικο \”τρένο\” δεν μπόρεσε να διασπάσει την άμυνα του Ηρακλή Ψαχνών, ο οποίος ήρθε καλά διαβασμένος και με αμυντικούς προσανατολισμούς στα Περιβόλια.

Σε παιχνίδι με λιγοστές φάσεις, ο ΑΟΧ μπορούσε να φτάσει στη νίκη στο δεύτερο ημίχρονο, χάνοντας τη σπουδαιότερη ευκαιρία του με τον Βασιλόγιαννη στο 52\’.

Φάσεις του αγώνα
47\’ Φάουλ του Βασιλόγιαννη, πάνω από την εστία η μπάλα.
52\’ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΟΧ, με τον Βασιλόγιαννη να φεύγει στην πλάτη της άμυνας και να πλασάρει τον Αθανασόπουλο αλλά τον Τζανή να σώζει πάνω στη γραμμή.
68\’ Τσάτσος-Βασιλόγιαννης-Μανωλάς συνδυάστηκαν ωραία, με τον τελευταίο να σεντράρει για τον Λουκίνα, την κεφαλιά του οποίου μπλόκαρε σταθερά ο Αθανασόπουλος.
71\’ Σουτ του Ντελέκου ο Παπατζίκος σωτήρια διώχνει σε κόρνερ.
77\’ Φάουλ του Πατσατζόγλου αποκρούει με γροθιές ο Θεοδωρόπουλος. 
78\’ Σέντρα του Ζντράβκοβιτς, σουτ του Μπουντόπουλου μπλόκαρε ο Αθανασόπουλος.
81\’ Σουτ του Κρητικού μπλοκάρει εύκολα ο Θεοδωρόπουλος.
88\’ Κόρνερ του Βαλλιάνου, ο Αθανασόπουλος δύσκολα διώχνει και από την πλάτη του Νικολόπουλου η μπάλα βγαίνει ελάχιστα εκτός εστίας.

Διαιτητής: Κορδολαίμης (Αν. Αττικής)
Βοηθοί: Νικολάδος-Σαμοΐλης (Αθηνών)
4ος: Ζαχαριουδάκης (Ηρακλείου)

Κίτρινες: Παλαιολόγος (18\’), Πατσατζόγλου (48\’), Τσάτσος (62\’), Πότσι (76\’), Αθανασόπουλος (84\’)

Α.Ο. Χανιά (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Καμπλιώνης (57\’ Μπουντόπουλος), Χατζηισαΐας, Παπατζίκος, Μανωλάς, Ζντράβκοβιτς, Πότσι, Βασιλόγιαννης (73\’ Βαλλιάνος), Τσάτσος, Κοσταντίνοφ, Λουκίνας (83\’ Γωνιωτάκης).
Ηρακλής Ψαχνών (Θωμάς Γράφας): Αθανασόπουλος, Παλαιολόγος, Τζανής, Μπακομήτρος, Γκεμίσης, Τσιμόντζι (57\’ Στουρνάρας), Πατσατσόγλου, Ντάνιελ (24\’ Νικολόπουλος), Κοιλιάρας, Τσούτσης (70\’ Ντελέκος), Κρητικός.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook