Ο Α.Ο. Χανιά δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί του, αλλά παρέμεινε για 13ο παιχνίδι αήττητος.

Το... Χανιώτικο "τρένο" δεν μπόρεσε να διασπάσει την άμυνα του Ηρακλή Ψαχνών, ο οποίος ήρθε καλά διαβασμένος και με αμυντικούς προσανατολισμούς στα Περιβόλια.

Σε παιχνίδι με λιγοστές φάσεις, ο ΑΟΧ μπορούσε να φτάσει στη νίκη στο δεύτερο ημίχρονο, χάνοντας τη σπουδαιότερη ευκαιρία του με τον Βασιλόγιαννη στο 52'.

Φάσεις του αγώνα
47' Φάουλ του Βασιλόγιαννη, πάνω από την εστία η μπάλα.
52' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΟΧ, με τον Βασιλόγιαννη να φεύγει στην πλάτη της άμυνας και να πλασάρει τον Αθανασόπουλο αλλά τον Τζανή να σώζει πάνω στη γραμμή.
68' Τσάτσος-Βασιλόγιαννης-Μανωλάς συνδυάστηκαν ωραία, με τον τελευταίο να σεντράρει για τον Λουκίνα, την κεφαλιά του οποίου μπλόκαρε σταθερά ο Αθανασόπουλος.
71' Σουτ του Ντελέκου ο Παπατζίκος σωτήρια διώχνει σε κόρνερ.
77' Φάουλ του Πατσατζόγλου αποκρούει με γροθιές ο Θεοδωρόπουλος. 
78' Σέντρα του Ζντράβκοβιτς, σουτ του Μπουντόπουλου μπλόκαρε ο Αθανασόπουλος.
81' Σουτ του Κρητικού μπλοκάρει εύκολα ο Θεοδωρόπουλος.
88' Κόρνερ του Βαλλιάνου, ο Αθανασόπουλος δύσκολα διώχνει και από την πλάτη του Νικολόπουλου η μπάλα βγαίνει ελάχιστα εκτός εστίας.

Διαιτητής: Κορδολαίμης (Αν. Αττικής)
Βοηθοί: Νικολάδος-Σαμοΐλης (Αθηνών)
4ος: Ζαχαριουδάκης (Ηρακλείου)

Κίτρινες: Παλαιολόγος (18'), Πατσατζόγλου (48'), Τσάτσος (62'), Πότσι (76'), Αθανασόπουλος (84')

Α.Ο. Χανιά (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Καμπλιώνης (57' Μπουντόπουλος), Χατζηισαΐας, Παπατζίκος, Μανωλάς, Ζντράβκοβιτς, Πότσι, Βασιλόγιαννης (73' Βαλλιάνος), Τσάτσος, Κοσταντίνοφ, Λουκίνας (83' Γωνιωτάκης).

Ηρακλής Ψαχνών (Θωμάς Γράφας): Αθανασόπουλος, Παλαιολόγος, Τζανής, Μπακομήτρος, Γκεμίσης, Τσιμόντζι (57' Στουρνάρας), Πατσατσόγλου, Ντάνιελ (24' Νικολόπουλος), Κοιλιάρας, Τσούτσης (70' Ντελέκος), Κρητικός.