Πραγματοποιώντας μια από τις χειρότερές του εμφανίσεις ο ΟΦΗ κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από τη Νέα Σμύρνη.

Οι φάσεις του αγώνα:

5\’ Αναγκαστική αλλαγή για τον ΟΦΗ στα πρώτα λεπτά. Ο Κάλαϊτζιτς έχει τραυματιστεί και θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

16\’ Καλή προσπάθεια για τον Πανιώνιο από τα αριστερά με τον Κολοβό. Η μπάλα βγαίνει εκτός αγωνιστικού χώρου, από τα πόδια του.

24\’ Κόρνερ για τον Πανιώνιο. Ο Κούρος το εκτέλεσε. Η μπάλα πέρασε στο δεύτερο δοκάρι. Στρώθηκε στον Ζαχαράκη ο οποίος έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα άουτ.

28\’ Κόρνερ για τον Πανιώνιο. Ο Φερνάντες κάνει σωστή έξοδο και μαζεύει εύκολα την μπάλα.

33\’ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Ζόρο του ΟΦΗ. Αυτό το σκληρό μαρκάρισμα έχει δώσει την ευκαιρία για ένα χτύπημα φάουλ για τον Πανιώνιο. Ο Φερνάντες εύκολα μπλόκαρε την μπάλα μετά την εκτέλεσή του.

39\’ Κόρνερ για τον Πανιώνιο. Ο Φερνάντες -και πάλι- διώχνει την μπάλα από την εστία του.

44\’ Νέο κόρνερ για τον Πανιώνιο. Η μπάλα γυρίζει στον Κολοβό ο οποίος εκτέλεσε το κόρνερ και ο διαιτητής καταλογίζει οφ-σάιντ.

48\’ Κόρνερ για τον ΟΦΗ. Καμία ανησυχία για τον Φερνάντες ο οποίος μπλοκάρει την μπάλα.

51\’ Κίτρινη κάρτα στον Αυλωνίτη. Κόρνερ για τον ΟΦΗ. Καμία ανησυχία για τον Πανιώνιο. Οι αμυντικοί διώχνουν την μπάλα.

58\’ Ο Πανιώνιος προσπαθεί να επιτεθεί. Το γύρισμα όμως στην «καρδιά» της άμυνας του ΟΦΗ δεν βρίσκει κάποιον παίκτη της ομάδας. Οι αμυντικοί του ΟΦΗ διώχνουν εύκολα.

64\’ Καλή στιγμή για τον Πανιώνιο. Ο Αραβίδης κάνει το σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή του ΟΦΗ. Η μπάλα φεύγει ψηλά από την εστία του Φερνάντες.

72\’ Καλή στιγμή για τον Πανιώνιο. Ο Αραβίδης από κοντά έπιασε την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου.

73\’ Ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ο Περογαμβράκης την κεφαλιά. Η μπάλα περνάει άουτ.

86\’ Κίτρινη κάρτα στον Μπανούση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πανιώνιος: Ανέστης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Κολοβός, Ζαχαράκης (70\’ Παναγιωτούδης), Μητρόπουλος, Ντούνης (86\’ Μπούζας), Αραβίδης, Καμπάνταης.

ΟΦΗ: Φερνάντες, Τριποτσέρης, Ζόρο, Παπάζογλου (83\’ Λαμπρόπουλος), Κάλαϊτζιτς (7\’ λ.τ. Βερόν), Ζε Εντουάρντο, Περογαμβράκης, Μπούρμπος, Μακρής, Μιλιάζες, Όγιος (77\’ Μπανούσης).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook