Οι ετήσιες προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για όλα τα ζώδια, όπως παρουσιάζονται στο astrology.gr:

Κριός

Αλλαγές στις σχέσεις – Εξελίξεις στην εργασία

Πρέπει να θυμάστε ότι το 2014 μπορεί να σας αποδείξει ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο στη ζωή σας, όταν υπάρχει επιμονή και πειθαρχία στην επιδίωξη των στόχων σας. Οι αναθεωρήσεις στις σχέσεις και οι αλλαγές στις επιδιώξεις σας θα συνεχιστούν.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Δυσκολίες στα αισθηματικά – Επεκτάσεις στις δραστηριότητες

Το 2014 είναι μια περίοδος αποφασιστική για την ζωή σας με επίκεντρο τον τομέα των σχέσεων. Αντιξοότητες στην εργασία θα απαιτήσουν επιστράτευση των δυνάμεων σας, ενώ αλλαγές καθοριστικές θα σημαδέψουν την αισθηματική σας ζωή.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αύξηση της δημιουργικότητας και της ιδιοκτησίας

Το 2014 σας βρίσκει σε ένα δρόμο δύσκολο αλλά δημιουργικό. Οι αλλαγές στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας συνεχίζονται, βρίσκετε τρόπο να υλοποιήσετε τις προσδοκίες και τα σχέδια σας, χαρακτηριστικές θα είναι οι εξελίξεις της ερωτικής σας ζωής και αισθητές οι επιτυχίες της κοινωνικής.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συναισθηματικές αποκαταστάσεις και οικονομικές ανακουφίσεις

Το 2014 είναι ένας χρόνος για να πάρετε αποφάσεις και να υιοθετήσετε καινούργιους τρόπους στην αντιμετώπιση των προβλημάτων σας. Ο Δίας στο ζώδιο σας θα σας δώσει αισιοδοξία και αντοχή στην διεκπεραίωση κάθε υποχρέωσης σας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΛΕΩΝ

Ανανεώσεις ψυχολογικές και εξελίξεις προσωπικές

Το 2014 είναι μια συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς που θα φέρει καρπούς αλλά το τέλος των προσπαθειών θα είναι μέσα στο 2015. Θα υπάρξουν βελτιώσεις στη ζωή σας μετά τα μέσα Ιουλίου, θα δοθούν λύσεις στον επαγγελματικό και στον οικονομικό τομέα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικονομικά άγχη, δημιουργικές δραστηριότητες

Το 2014 θα αποδείξει ότι η επιμονή βραβεύεται και η υπομονή σας δικαιώνεται. Αισθηματικά και οικονομικά ενδιαφέροντα θα σας απασχολήσουν αλλά στο τέλος βρίσκετε λύσεις και διεξόδους. Ο παράγοντας της διευκόλυνσης δυναμώνει και οι καινούργιες γνωριμίες που θα υποστηρίξουν τις επιδιώξεις σας πληθαίνουν.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

\"LefakisΟ Κώστας Λεφάκης στο γραφείο του, στην Ακτή Κουντουριώτου (Καστέλλα), κρατά το ημερολόγιό του για το 2014

 

 

ΖΥΓΟΣ

Πρωτοβουλίες και αγωνιστικότητα

Το 2014 είναι χρονιά σημαντική για τις επιδιώξεις και τις προσδοκίες σας γιατί θα σας δώσει περιθώρια να αξιοποιήσετε τα μέσα που διαθέτετε και την πείρα που θα έχετε αποκτήσει. Με τον Άρη στο ζώδιό σας μέχρι το τέλος Ιουλίου, είναι στο χέρι σας να φροντίσετε να προετοιμαστεί μια νέα προοπτική στους βασικούς τομείς της ζωής σας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αναθεωρήσεις και αναδιοργανώσεις

Το 2014 είναι η περίοδος που θα αλλάξει η ζωή σας οριστικά. Οι ψυχολογικές ανακατατάξεις θα σας διατηρήσουν σε υπερένταση, ωστόσο η χρονιά θα σας πείσει ότι υπάρχει και η καλή πλευρά σε αυτή την αναδιοργάνωση που σας υπέβαλε ο Κρόνος στο ζώδιό σας και ότι μερικά δυσάρεστα είναι απαραίτητα να γίνουν για να σας πείσουν να δείτε την ζωή με άλλα μάτια.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλύτερη διαχείριση υποθέσεων

Το 2014 είναι η χρονιά που σας βοηθά σε καινούργιες αναπροσαρμογές στον τομέα της εργασίας και στον τομέα των οικονομικών. Το θάρρος και η φαντασία θα παίξουν σημαντικό ρόλο, ο φόβος ωστόσο και η προκατάληψη πρέπει να καταπολεμηθούν. Οι μεγάλες ικανοποιήσεις θα έρθουν από τον αισθηματικό τομέα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσφορές από την τύχη και από τους ανθρώπους

Το 2014 σας δίνει δυνατότητες ανανέωσης. Για 7 μήνες θα παραμείνετε επιστρατευμένοι αντιμετωπίζοντας ότι αιφνίδιο σας συμβεί. Επιμεληθείτε την δημόσια εικόνα σας και την επαγγελματική σας υπόσταση. Οι μεγάλες αλλαγές θα συνεχιστούν στον επαγγελματικό και τον ερωτικό χώρο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επιμονή στις επιδιώξεις – Οργάνωση στις εξορμήσεις

Το 2014 είναι μια αγωνιστική χρονιά που σας υποχρεώνει να φανείτε επίμονοι και οργανωμένοι. Προετοιμάζει τον δρόμο για νέες προοπτικές, σας εκπαιδεύει καλύτερα στην εργασία σας ενώ η παρουσία του Άρη στο Ζυγό σας δίνει χρήσιμες εμπειρίες.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΙΧΘΥΕΣ

Μεγάλες προσδοκίες και το τι συνεπάγονται

Το 2014 σας βοηθά να επεκταθείτε ή να ανανεωθείτε. Καινούργιες ιδέες και ενδιαφέροντα υπάρχουν στον επαγγελματικό και στον κοινωνικό χώρο, μην αφήνετε τίποτα στην τύχη και μην ξεχνάτε ότι οι στόχοι σας απαιτούν αφοσίωση και ενδεχομένως μερικές θυσίες. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook