Τον κακό του… δαίμονα, τη Βέροια, κατάφερε να \”ξορκίσει\” κατά κάποιο τρόπο ο Πλατανιάς!
Η Χανιώτικη ομάδα μετά από δύο συντριβές με 5-0 στην έδρα της \”βασίλισσας του βορρά μπόρεσε να σταθεί όρθια και να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα (2-2).
Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν πολύ καλά στο γήπεδο και \”φλέρταραν\” ακόμα και με τη νίκη, αλλά η Βέροια αξιοποίησε στο έπακρον τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν \”σώζοντας\” το βαθμό της ισοπαλίας.
Στο 22\’ ο Μπεν άνοιξε το σκορ κόντρα στη ροή του ματς, για να ισοφαρίσει με εξαιρετικό γκολ ο Κατάι στο 44\’. Με το όμορφο γκολ του Τόρες ο Πλατανιάς πήρε προβάδισμα στο 66\’, αλλά μια αδράνεια στην άμυνα στο 76\’ έφερε την ισοφάριση από τον Μπάρμπα. 
Παρά την αποβολή του Αμαραντίδη στο 81\’ ο Πλατανιάς δεν μπόρεσε να πετύχει και τρίτο γκολ και να φύγει με το \”διπλό\” από τη Βέροια.

Φάσεις-γκολ 

4\’ Μεγάλη ευκαιρία χάνει ο Τόρες, που αστοχεί σε τετ-α-τετ με τον Καντιμοίρη.

22\’ ΓΚΟΛ: Στην πρώτη αξιόλογη φάση της η Βέροια φτάνει στο 1-0, με τον Μπεν να σκοράρει μετά από την αποτυχημένη προσπάθεια αρχικά του Μπαργκάν. 

28\’ Σουτ του Τραπ άουτ.
30\’ Σπουδαία ευκαιρία για τον Πλατανιά, από σέντρα του Κατάι, το πλασέ του Μπέλιτς αποκρούεται από τον Καντιμοίρη.
31\’ \”Αγγίζει\” ξανά το γκολ ο Πλατανιάς αλλά το σουτ του Τέτε προσκρούει στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Καντιμοίρης αρνείται το γκολ στον Μπέλιτς.

44\’ ΓΚΟΛ: Εξαιρετικό σουτ του Κατάι και η ισοφάριση για τον Πλατανιά (1-1).

64\’ Σουτ του Καλτσά αποκρούει ο Γιωργαλλίδης.

66\’ ΓΚΟΛ: Σέντρα του Μπέλιτς, ο Τόρες με δύσκολη κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.
76\’ ΓΚΟΛ: Αδράνεια της άμυνας και ο Μπάρμπας από κοντά ισοφαρίζει σε 2-2.

77\’ Ωραία ενέργεια του Κατάι, αλλά το σουτ του μπλοκάρεται από τον Καντιμοίρη. 
81\’ ΚΟΚΚΙΝΗ: Ο Αμαραντίδης αντικρίζει τη δεύτερη κίτρινη για δυνατό μαρκάρισμα στον Κατάι.

Βέροια (Ράτκο Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Αποστολόπουλος, Αμαραντίδης, Οστοϊτς, Μπάρμπας, Τραπ, Σιόντης (84’ Παυλίδης), Καλτσάς (71\’ Μάνος), Μπεν, Ζεζίνιο (90+2\’ Βεργώνης), Μπαργκάν.
Πλατανιάς (Νίκος Αναστόπουλος): Γιωργαλλίδης, Φερνάντες, Ιντζίδης, Φαΐσκα, Δημήτρης, Αγκιλέρα, Τέτε, Γουνδουλάκης (46’ Μενδρινός), Τόρες, Κατάι, Μπέλιτς (90+3\’ Μπεριάν).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook