Το show ξεκίνησε με όλους τους διαγωνιζόμενους στη σκηνή να τραγουδούν Σάκη Ρουβά:Πρώτος από τους συμμετέχοντες, τραγούδησε ο Παναγιώτης ενώ από το κοινό τον παρακολουθούσε ο πατέρας του, ο οποίος ήρθε από την Αμερική για να τον δει...


Μετά την εμφάνιση της Ερωφίλης, ο Κώστας Καπετανίδης σχολίασε... τα κιλά της. Της είπε ότι "όταν έχουμε" κοιλίτσα, δε φοράμε τέτοια ρούχα... Δείτε το:

Η Μαλού κέρδισε τις εντυπώσεις:Πολύ θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή πήρε η Κέρεν, η οποία δήλωσε ότι έχασε κιλά για να αισθάνεται καλύτερα στην τηλεοπτική πίστα του show:


Στις 23:00 ανέβηκαν στη σκηνή του "Greek Idol" ο Albano Carrissi και ο Γιάννης Πλούταρχος και ερμήνευσαν μαζί το "Felicita" ή στα ελληνικά... "Με μια σου ματιά".


Ο Albano έκανε πρόταση on air στην Ρούλα Κορομηλά να παρουσιάσει το ιταλικό φεστιβάλ τραγουδιού στο Σαν Ρέμο.

Οι εκπλήξεις όμως δε σταμάτησαν εκεί... Στη σκηνή του Greek Idol έγινε live η απονομή του 15 φορές πλατινένιου δίσκου του Albano και του Γιάννη Πλούταρχο.

Δευτερόλεπτα αργότερα, η Ρούλα ανακοίνωσε ότι ο Δημήτρης είναι αυτός που αποχωρεί, αν και για πολλούς ήταν ένα από τα φαβορί...


Στο τέλος του show έμειναν στη σκηνή ο Παναγιώτης και ο Δημήτρης.

Δείτε τη χθεσινή ερμηνεία του Δημήτρη:


zappit