Δίνει σπάνια συνεντεύξεις και μιλάει ακόμα πιο σπάνια σε τηλεοπτικές εκπομπές. Η Ελένη Μενεγάκη έχει επιλέξει μια διαφορετική σχέση με τα μέσα που αγαπούν να ασχολούνται συνεχώς μαζί της. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού φρόντιζε να ανεβάζει μόνη της προσωπικές της στιγμές στο instagram θέλοντας έτσι να δείξει την ενόχλησή της για τον «εισβολή» των φωτογράφων στην καθημερινότητά της.

Σίγουρα, η παρουσιάστρια του Alpha είναι ένα πρόσωπο που όλοι θα ήθελαν να της κάνουν συνέντευξη. Πριν από λίγο καιρό μίλησε, πρώτη φορά ύστερα από 2,5 χρόνια σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό. Αυτή τη φορά όμως θα δώσει μία τηλεοπτική συνέντευξη. Πράγμα που σημαίνει ότι έχει πολλά να πει.

Μάλιστα, θα είναι το ποδαρικό της εκπομπής για το 2014 αφού θα είναι η πρώτη καλεσμένη. Σε ποια εκπομπή; Στο «Νικ ο’ο κλοκ» με τον Νίκο Μουτσινά. Οι δυό τους είναι γνωστό ότι έχουν πολύ καλές σχέσεις, έχουν συνεργαστεί άλλωστε στο παρελθόν και είναι και κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη.

Την Τρίτη 7 Ιανουαρίου, λοιπόν, στις 22.30 το βράδυ, η Ελένη θα βρεθεί στο πλατό της εκπομπής του Alpha!

Δες το trailer της εκπομπής!Δες τι λέει η ίδια η Ελένη, στην εκπομπή της, για την συνέντευξη που θα δώσει στο Νίκο!tlife.gr