Με… γλυκόπικρη γεύση έφυγε από τη Γέργερη ο Κισσαμικός, που μπορεί να απέσπασε το θετικό αποτέλεσμα από τον Ρούβα (0-0), αλλά \”άγγιξε\” ακόμα και το \”διπλό\”, σπαταλώντας σπουδαίες ευκαιρίες με τους Κουμπρόγλου και Μαντζιούνη (2).
Η Χανιώτικη ομάδα είχε στο πλευρό της και περίπου 30 φιλάθλους από το Καστέλι, τους οποίους ευχαρίστησε με επίσημη ανακοίνωση, όπως και το σύλλογο της Μεσσαράς για τη φιλοξενία. 
Αναλυτικά:

Η ενημέρωση για το παιχνίδι: 

«Σε ένα δυνατό παιχνίδι, όπου δεν σημειώθηκαν πάρα πολλές ευκαιρίες, η ομάδα μας αναδείχθηκε ισόπαλη στη Γέργερη με τον Ρούβα με 0-0.
Το τελικό αποτέλεσμα αφήνει γλυκόπικρη γεύση στην ομάδα μας, που έχασε τρεις σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχει το γκολ της νίκης στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Κουμπρόγλου και Μαντζιούνη (2).
Καλή παρουσία κάτω από την εστία είχε στην πρώτη του φετινή εμφάνιση ο Βλαχάκης, που όποτε χρειάστηκε επενέβη θετικά, διατηρώντας το «μηδέν».
Διαιτητής: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)
Βοηθοί: Κοκμοτός-Βυζιργιαννάκης (Ρεθύμνου)
Κίτρινες: Κουμπρόγλου (27’), Καρβουνιάρης (88’), Τζιράκης (90’)
Ρούβας: Ντόμπος, Ανυφαντάκης, Αργυράκης, Τζιράκης, Ρουμπάκης (90\’ Τζανάκης), Κεφαλούκος, Πετράς, Κλωνάρης (70\’ Νταβιγλάκης), Αντωνάκης (80\’ Βλάχος), Παντελής, Φουκαράκης.
Κισσαμικός: Βλαχάκης, Παραλίκης, Ψυχουντάκης, Καρβουνιάρης, Εσόνο, Ενγκουέμ, Μπάτζιο,Τσικουδάκης (80’ Μαντζιούνης), Χατζηλιόντας (90’ Ανιάνγκμε), Κουμπρόγλου (70’ Κιν), Δρακάκης».

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση: 

«Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός ευχαριστεί θερμά τους περίπου 30 φιλάθλους, που διένυσαν τόσα χιλιόμετρα για να σταθούν στο πλευρό της ομάδας μας στον αγώνα με τον Ρούβα. 
Παράλληλα ευχαριστούμε τη διοίκηση του Ρούβα για την πολύ καλή φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή της ομάδας μας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook