Δεν ξέρουμε τί θα μπορούσε να κάνει ο Νίκος Βέρτης για να είναι μαζί σου… πέρα από το να σε πηγαίνει ασταμάτητες βόλτες και να σε ξεκουράζει σε σουίτα του Χίλτον με θέα την Ακρόπολη, όπως δείχνει να κάνει στο νέο του video clip, σίγουρα, όμως, όπως και ο ίδιος δεν παραλείπει  συχνά να δηλώνει, σαν ένας γνήσιος Ανατολίτης, τη γυναίκα την έχει \”κορώνα\” στο κεφάλι του και θέλει να την κάνει να νιώθει βασίλισσα.

Κάπως έτσι, λοιπόν, οπτικοποίησε το τραγούδι του, που φέρει τον τίλτο \”Είμαι μαζί σου\”, σε στίχους Ηλία Φιλίππου και μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου, από τη νέα του δισκογραφική δουλειά, που αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό.

Διαβάζοντας στο κρεβάτι τα νέα της \”Corriere della Sera\”, με γυαλιά που του προσδίδουν μία απαράμμιλη ιταλική φινέτσα, ο Νίκος Βέρτης αφήνει επιτέλους τους θαυμαστές του να δουν από την κλειδαρότρυπα τι κάνει ο σέξι καλλιτέχνης στην προσωπική του ζωή, έστω και μέσα από ένα video clip. Για τις φανατικές του είδους τουλάχιστον, κάτι είναι κι αυτό…

Από τη στιγμή που το κομμάτι \”ανέβηκε\” στο youtube, το διαδίκτυο έχει πάρει… φωτιά από τα \”χτυπήματα\”, κάτι που προαναγγέλει τη μεγάλη επιτυχία που θα σφραγίσει το νέο του εγχείρημα.

Ο Νίκος Βέρτης έκανε την Πέμπτη το βράδυ πρεμιέρα στο κατάμεστο νυχτερινό κέντρο της Παραλιακής \”Fantasia\”, που κυριολεκτικά δεν έπεφτε \”καρφίτσα\”,  και όσοι παρευρέθησαν στην εντυπωσιακή αυτή βραδιά έφυγαν για άλλη μία φορά με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Κάτι μας λέει κοινώς, ότι αυτό το καλοκαίρι πολλοί ή μάλλον πολλές, θα τη βγάζουν κάθε βράδυ έξω από του Νίκου \”την πόρτα\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook