Στις τρεις κλασσικές ευκαιρίες που έχασε η ομάδα τους στάθηκαν στις δηλώσεις τους ο προπονητής του Κισσαμικού Σπύρος Μπαξεβάνος και ο τερματοφύλακας Κώστας Βλαχάκης.
Ο 43χρονος τεχνικός ανέφερε τα εξής στη σελίδα της ομάδας: «Ήταν ένα παιχνίδι που πήγε πιο πολύ στη δύναμη. Δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο, αν και οι δυο ομάδες έδειξαν ότι ήθελαν τη νίκη. Είμαι ευχαριστημένος από την διάθεση, τη θέληση και το πάθος των παιδιών. Έπαιξαν συγκεντρωμένα από το πρώτο ημίχρονο και η μοναδική φορά που μας απείλησε ο αντίπαλος ήταν από στημένη φάση. Στο δεύτερο ημίχρονο όσο περνούσε ο χρόνος δείχναμε ότι μπορούσαμε να χτυπήσουμε στους κενούς χώρους. Είχαμε τρεις σπουδαίες ευκαιρίες, δύο απέναντι από τον τερματοφύλακα και μία σε ανυπεράσπιστη εστία, για να πάρουμε τη νίκη. Ωστόσο είναι σημαντικό που σε εκτός έδρας παιχνίδι δεν ηττηθήκαμε».
Ο 23χρονος γκολκίπερ που έκανε ντεμπούτο στη Γ\’ Εθνική δήλωσε: «Στο πρώτο ημίχρονο πιστεύω ότι δεν πήγαμε τόσο καλά και δεχθήκαμε λίγη πίεση από τον αντίπαλο. Στο δεύτερο όμως παίξαμε καλύτερα και χάσαμε τρεις κλασσικές ευκαιρίες για να πάρουμε τη νίκη. Δεν είναι δίκαιο το 0-0 κατά τη γνώμη μου. Ο αντίπαλος μας απείλησε μόλις μια φορά στο πρώτο ημίχρονο και μία στο δεύτερο. Αξίζαμε τη νίκη…»
Σχετικά με τη δική του εμφάνιση: «Είμαι χαρούμενος που έκανα την πρώτη μου συμμετοχή και πιστεύω ότι έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου για να βοηθήσω την ομάδα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook