Μπορεί πολλές γυναίκες να ονειρεύονται έναν παρατεταμένο οργασμό, όμως, για την Λιζ από το Σιάτλ η ιδέα και μόνο αποτελεί εφιάλτη.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της και του συντρόφου της Ερικ, στην τηλεοπτική εκπομπή «Sex sent me to the ER», («Το σεξ με έστειλε στα επείγοντα»), που προβάλλεται στο σταθμό TLC, ο 3ωρος οργασμός της την οδήγησε στο νοσοκομείο.

Όπως εξήγησε το ζεύγος ένα πρωινό ήρθαν σε ερωτική επαφή, η ευχαρίστηση από την οποία δεν διήρκησε λίγα λεπτά, αλλά τρεις ολόκληρες ώρες.

Η Λιζ υποστήριξε ότι ενώ ο Ερικ ετοιμαζόταν κανονικά για να πάει στη δουλειά του, εκείνη συνέχισε να νιώθει ότι βρίσκεται στον… παράδεισο.

Ωστόσο, ενώ περνούσε η ώρα για την νεαρή Αμερικανίδα όλα έδειχναν ότι οδηγείται στην… κόλαση, καθώς η σεξουαλική διέγερση δεν την εγκατέλειπε.

«Σηκώθηκα από το κρεβάτι, χοροπηδούσα πάνω κάτω, ήπια νερό, ήπια κρασί για να ηρεμήσω, αλλά τίποτα. Δοκίμασα τα πάντα για να σταματήσω τον οργασμό», δήλωσε η γυναίκα.

Όταν πια έβλεπε ότι δε μπορούσε να κάνει τίποτα, ο Ερικ την οδήγησε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί βρήκαν τον τρόπο, που δεν εξηγείται από το ζευγάρι, να την ηρεμήσουν.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook