Εκείνη ονειρευόταν πάντα ο γάμος της να συνδυάζει καλοκαίρι και ηλιοβασίλεμα. Τρία χρόνια μετά τη γνωριμία της με τον επιχειρηματία, σύζυγό την πλέον, το όνειρό την έγινε πραγματικότητα. Το Σάββατο 16 Απριλίου το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου σε έναν εξωτικό παράδεισο στο Μπαλί, με φόντο το ηλιοβασίλεμα.

Ήρεμοι και ευτυχισμένοι, φορώντας σαγιονάρες και παρουσία μόλις είκοσι πέντε αγαπημένων τους φίλων και συγγενών, η Χρυσάνθη Ντάφλα και ο Αλέξης Λούβαρης έγιναν σύζυγοι, ακολουθώντας πιστά τα έθιμα της μπαλινέζικης παράδοσης. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στη Villa Infinity στην περιοχή Canggu.

Η Χρυσάνθη επέλεξε girly και κλασικό νυφικό της σχεδιάστριας Vera Wang με λιλά κορδέλα στη μέση (και σαγιονάρες Vera Wang), στο οποίο κατέληξε μόλις έναν μήνα πριν από τον γάμο της, κι ενώ είχε δοκιμάσει ήδη πάρα πολλά φορέματα χωρίς να βρει το ιδανικό. Το ανάλαφρο χτένισμα και το διακριτικό μακιγιάζ της επιμελήθηκαν ντόπιοι make-up & hair artists. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών Χάρης Λαμπρόπουλος και η αδελφή του γαμπρού, Μάνια Λούβαρη.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"


OK!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook