Συνεχίζονται ηλεκτρονικά, οι εγγραφές για τον Β΄ κύκλο μαθημάτων, Ιανουάριος- Μάρτιος του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Κρήτης, τμ. Χανίων της διδακτικής περιόδου 2013-2014 με τον γενικό τίτλο: «Ολιστική Ιατρική, για σωματική & ψυχική υγεία».

Ο κύκλος θα ολοκληρωθεί σε 10 εβδομαδιαίες 3ωρες εισηγήσεις, που θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, ώρες 17:00 έως 20:00. Έναρξη μαθημάτων Δευτέρα 20/01/14 & λήξη Δευτέρα 31/03/14.

Στο πλαίσιο αυτού του κύκλου οι σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν εναλλακτικές μεθόδους πρόληψης & θεραπείας όπως: : Νευροανάδραση, Κλινική ύπνωση, Βελονισμός, Ομοιοπαθητική, Μουσικοθεραπεία, Ρεφλεξολογία, Θεραπεία μέσω τέχνης, Αγιουβέρδα κ.α., και να ανακαλύψουν πως μέσα από την ολιστική προσέγγιση μπορούν να μεταμορφώσουν τη ζωή τους σε μια ζωή με υγεία, σωματική & ψυχική, σε μια ζωή με ποιότητα και πληρότητα. Να κερδίσουν δηλαδή το ευ ζην.

Επιστημονικός σύμβουλος του παραπάνω κύκλου μαθημάτων είναι ο κ. Ιωάννης Ν. Νέστορος, Καθηγητής ψυχολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης.

Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι, χωρίς ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, καταβάλλοντας ως συνδρομή εγγραφής 60 ευρώ,( για ανέργους για πολύτεκνους για άτομα με ειδικές ανάγκες & ομάδα πλέον των 5 ατόμων συνδρομή 45 ευρω το άτομο). Οι σπουδαστές με την ολοκλήρωση της διδακτικής περιόδου θα λάβουν ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά και με σειρά προτεραιότητας (θέσεις περιορισμένες), από την ιστοσελίδα του Α.Λ.Π. www.alp.edu.gr και με email στο [email protected]

Περισσότερες πληροφορίες: www.alp.edu.gr & κα Ελένη Βουγιούκαλου, 6936492842.