Τις συνθήκες ενός περίεργου θανάτου ερευνούν οι αστυνομικές αρχές στο Long Island της Νέας Υόρκης από την περασμένη Παρασκευή.

Το πτώμα του 39χρονου Menachem Stark, βρέθηκε σε έναν κάδο απορριμμάτων, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί μέχρι στιγμής πώς ακριβώς πέθανε.

Η υπόθεση πάντως λαμβάνει ανησυχητικές διαστάσεις δεδομένου ότι ο 39χρονος άνδρας βρέθηκε με καμένα χέρια και γεμάτος αίματα στο κεφάλι και τον λαιμό του.

Ο Stark, που ήταν πατέρας ενός οκτάχρονου παιδιού, εθεάθη τελευταία φορά να βγαίνει από το γραφείο όπου εργάζεται, αργά το βράδυ της Πέμπτης. Σύμφωνα με βίντεο από κάμερα ασφαλείας, δύο άντρες τον πλησίασαν καθώς εκείνος κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό του, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση, και του επιτέθηκαν.

Σύμφωνα μάλιστα με την αστυνομία οι δύο άνδρες φαίνεται ότι πάλεψαν μαζί του και τελικά τον οδήγησαν σε ένα λευκό ή ανοιχτόχρωμο βανάκι.

Οι αστυνομικές έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη προκειμένου να χυθεί άπλετο φως στην μυστηριώδης υπόθεση, ωστόσο το σοκαρισμένο οικογενειακό περιβάλλον του θύματος κάνει λόγο για «ανθρώπους του διαβόλου» που διέπραξαν το φρικιαστικό έγκλημα.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook