Επιδεινώνεται από σήμερα ο καιρός σε όλη τη Κρήτη με βροχές που κατά τόπους θα είναι ισχυρές, με τη θερμοκρασία να μην ξεπερνά τους 15 βαθμούς, σκηνικό που θα βελτιωθεί από αύριο Τετάρτη.

Αναλυτικά:

Βροχερός θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από ανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 8/1, προβλέπεται συννεφιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 15 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 4 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Βροχερός θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 15 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς ανέμους ως 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με βροχοπτώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 12 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Για αύριο Τετάρτη 8/1, προβλέπεται συννεφιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 15 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Βροχή προβλέπεται για το Ρέθυμνο σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 14 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με βροχή, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 8/1, προβλέπεται συννεφιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 14 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν σήμερα στην Ιεράπετρα με τη θερμοκρασία να μην ξεπερνά τους 15 βαθμούς Κελσίου με νότιοανατολικούς ανέμους έντασης 4μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με βροχή, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 13 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων.

Για αύριο Τετάρτη 8/1, το σκηνικό του καιρού θα παραμείνει βροχερό ενώ από το απόγευμα θα σημειωθεί βελτίωση ωστόσο οι άνεμοι θα ενταθούν σε βόρεια κατεύθυνση και ένταση 5 μποφόρ.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook