Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για την ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία το πρωί της Τρίτης σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο Κορδελιό αποκάλυψε αξιωματικός της πυροσβεστικής: 

«Το κλιμακοστάσιο μύριζε βενζίνη και οι πυροσβέστες βρήκαν ένα μπιτόνι. Ο παππούς της οικογένειας που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα περιελούστηκε με βενζίνη και έβαλε φωτιά στον εαυτό του».

Αυτό ανέφερε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο πύραρχος Κωνσταντίνος Πουλτίδης, προσθέτοντας ότι νεκροί από την πυρκαγιά είναι ο παππούς και η γιαγία της οικογένειας, ηλικίας περίπου 70 ετών ο πρώτος και 65 ετών η δεύτερη, και το εγγόνι τους ηλικίας 1,5 ετών.

\"\"

Τραυματισμένοι με εγκαύματα από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα τετάρτου ορόφου της πολυκατοικίας στην οδό Τραπεζούντος 5, είναι ένας 25χρονος, το μικρό ξαδερφάκι του νεκρού παιδιού, και άλλο ένα άτομο. Σύμφωνα με πληροφορίες δύο από τους τραυματίες απεγκλωβίστηκαν όταν ένας πολίτης άνοιξε την κεραμοσκεπή του διαμερίσματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 25χρονος έχει υποστεί σοβαρά εγκαύματα στο 85% του κορμιού του και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Όπως είπε ο αξιωματικός της πυροσβεστικής νεκροί είναι το ζεύγος Καζόγλου και ο 1,5 έτους Γρηγόρης Συμεωνίδης.

protothema.gr/seleo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook