Η σπουδαία μεταγραφική κίνηση του Πλατανιά, για την οποία σας ενημερώσαμε τη Δευτέρα (06/01-δες ΕΔΩ), πήρε \”σάρκα και οστά\”!
Ο Σαμουέλ Ινκούμ είναι και με τη βούλα ποδοσφαιριστής του Πλατανιά, με τη μορφή δανεισμού από την ουκρανική Ντνίπρο.
Ο διεθνής Γκανέζος αμυντικός μάλιστα έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στην ιστοσελίδα της Χανιώτικης ομάδας.
Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση:
Με τη φανέλα του Πλατανιά Χανίων θα αγωνίζεται για τους επόμενους έξι μήνες ο διεθνής Γκανέζος Σαμουέλ Ινκούμ!
Ο 24χρονος αμυντικός, ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός από την ουκρανική Ντνίπρο, βρισκόταν από χθες στα Χανιά και σήμερα το μεσημέρι επισημοποίησε τη συνεργασία του με την Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων.
Αμέσως μετά, στις πρώτες δηλώσεις του, στην επίσημη ιστοσελίδα της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, ο Σαμουέλ Ινκούμ υπογράμμισε ότι «το 2014 είναι μια υπέροχη χρονιά για εμένα, γιατί θα αγωνίζομαι σε μια ομάδα όπως ο Πλατανιάς».
Τόνισε, δε, ότι «είμαι εδώ για να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις και να τα δώσω όλα για τον Πλατανιά», τον οποίο χαρακτήρισε «πραγματικά επαγγελματική ομάδα με καλή οργάνωση».
Στη φωτογραφία ο Σαμουέλ Ινκούμ με τον γενικό αρχηγό του Πλατανιά Χανίων, Δημήτρη Μαθιουλάκη.
Αναλυτικότερα:

Για τη μεταγραφή του στον Πλατανιά, ο διεθνής Γκανέζος αμυντικός υπογράμμισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι, πλέον, στον Πλατανιά. Ενημερώνομαι διαρκώς για την ομάδα από την πρώτη στιγμή που έδειξε ενδιαφέρον για εμένα. Πιστεύω ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα και μία πραγματικά επαγγελματική ομάδα με καλή οργάνωση. Θα κάνω ό,τι χρειάζεται για να βοηθήσω την ομάδα να προχωρήσει μπροστά τη νέα χρονιά. Είμαι εδώ για να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις και να τα δώσω όλα για τον Πλατανιά».

Ερωτηθείς για τις πρώτες του εντυπώσεις αναφορικά με την ομάδα του Πλατανιά Χανίων, ο διεθνής Γκανέζος αμυντικός είπε:

«Οι άνθρωποι εδώ είναι πολύ καλοί και πολύ φιλικοί. Αποδεικνύουν ότι η ομάδα του Πλατανιά λειτουργεί επαγγελματικά, πράγμα που τόσο εγώ, όσο και κάθε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής επιθυμεί, γιατί αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο, που σου δίνει επιπλέον κίνητρο για να προσφέρεις τον καλύτερό σου εαυτό. Έχω ήδη τις καλύτερες εντυπώσεις για τη Διοίκηση του Πλατανιά. Πολύ θετική είναι και η εικόνα που έχω διαμορφώσει μέχρι στιγμής για τους φίλους της ομάδας και αυτό που θέλω να τους πω είναι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα».

Αναφερόμενος στους προσωπικούς του στόχους τη νέα χρονιά, ο Σαμουέλ Ινκούμ επεσήμανε:

«Το 2014 είναι μια υπέροχη χρονιά για εμένα, γιατί θα αγωνίζομαι σε μια ομάδα όπως ο Πλατανιάς. Είμαι εδώ γιατί θέλω να προσφέρω, αλλά και γιατί θέλω να έχω παιχνίδια στα πόδια μου ενόψει του Μουντιάλ της Βραζιλίας, στο οποίο θα συμμετέχει και η χώρα μου, η Γκάνα. Για τον λόγο αυτό θα δώσω τα πάντα στο γήπεδο για να πετύχει ο Πλατανιάς τους στόχους του και, ταυτόχρονα, για να είμαι σε θέση, αγωνιστικά, να στηρίξω την εθνική ομάδα της χώρας μου στο Μουντιάλ».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook