Συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ο Κώστας Σακκάς, για παραβίαση περιοριστικών όρων διαμονής, που του είχαν επιβληθεί έπειτα από αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης.
Ο Σακκάς στις 4 Δεκεμβρίου του 2010, είχε συλληφθεί για συμμετοχή στους «Πυρήνες της Φωτιάς». Στην πορεία απαγγέλθηκαν νέες κατηγορίες σε βάρος του για τρομοκρατικές υποθέσεις με αποτέλεσμα να παραταθεί η προφυλάκισή του.
Αφέθηκε ελεύθερος στις 11 Ιουλίου του περασμένου έτους, έπειτα από απεργία πείνας, με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, με την επιβολή αυστηρών περιοριστικών όρων, καθώς και χρηματική εγγύηση 30.000 ευρώ.
Σύμφωνα με το βούλευμα, ο κατηγορούμενος μπορούσε να αφεθεί ελεύθερος με την επιβολή των εξής περιοριστικών όρων: απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, υποχρεωτικής εμφάνισης κάθε Δευτέρα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, υποχρεωτικής διαμονής στην οικία που έχει δηλώσει ως κατοικία του, απογόρευσης οποιασδήποτε επαφής και επικοινωνίας με συγκατηγορουμένους του στην υπόθεση της οργάνωσης «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς», χρηματικής εγγύησης 30 χιλιάδων ευρώ και απαγόρευσης μετακίνησης εκτός του νομού Αττικής.
Ο συλληφθείς θα παραπεμφθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.
protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook